6 entry daha
  • larry bird 'ün geçenlerde pacers'taki en iyi ve akıllı hücum oyuncusu mike dunleavy jr.diyerek delirttiğini sandığım geleceğin süperstarı. larry bird bir kez daha bu açıklamasıyla eski hall of famerların illaki iyi gm olacağının garantisi olmadığını kanıtladı.

    (bkz: michael jordan)

    ne demek hafız benim en iyi hücum adamım mike dunleavydemek, heleki o takımda danny granger varken. neyse bu danny kardeşimizi ben t-mac'in gençliğine benzetiyorum. şuan t-mac'ten tek eksiği tecrübesi ve pas kabiliyeti. t-mac'inde bu pas kabiliyetini orlando'daki son zamanlarında kazanıp, houston'da hayvani boyutlara taşıdığını düşünürsek granger'ın all-around bir süperstar olabileceğini az çok kestirebiliriz. allah ona t-mac gibi sakatlıklar yaşatmasın, birde biraz liderlik vasıflarını geliştirirse bu arkadaş ilerde çok büyük bir oyuncu olabilir.

    fantasy oyunlardada blok,steal,sayı ve deli gibi üçlük atıp bunu çok yüksek yüzdeyle becermesi sahiplerinin ağızlarının kulaklarında dolaşmasını sağlıyor, allah nazardan saklasın tü tü tü tü.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap