293 entry daha
  • gençler bu konudaki ilk ve son entarimdir iyi dinleyin.

    tanrı nasrettin hocayı sevindirmek istediği zaman önce eşeğini kaybettirip sonra onu buldururmuş. sizin ki de o hesap akşener önce gitti sonra geri geldi diye seviniyorsunuz.

    lan bu neyin zafer havası neyi kazandınız olm? kılıçdaroğlu'nun akp cenahında şeytandan bir adım sonra geldiğini bilmiyor musunuz siz? ekonomik krizmiş depremmiş sikinde olmaz kk'yi gördüğü an reyize yapıştırır oyunu ya da en fazla sandığa gitmez ama yine kk'ye oy moy vermezzzzz!

    burada muhalefetin asıl yapması gereken akp seçmenini tahrik etmeyen hatta mümkünse tanınmayan sessiz sakin falsosu olmayan bir adamı aday yapmak olmalıydı. hatta yapılmışı bile var bkz: 2019 ekrem imamoğlu. imamoğlunun en büyük şansı tanınmamış olmasıydı. akp'ye küs seçmen tahrik olmamış ve sandığa gitmemiş o yüzden ilk seçimi kazanmıştı.

    şimdi adamların karşısına deccalle bir tuttukları adamı çıkartıp bir de üstüne şov yapıyorsunuz. olm sizi deli mi sikti lan?

    benim bu seçimden umudum kalmamıştır çünkü şunu çok iyi anladım ki tayyipten kurtulmak için önce kk'den kurtulmak lazım. o da inşallah bu seçim olacak. yani öyle umuyorum artık. ha bi mucize olur ikinci tura kalırsa gider oyumu veririm ondan yana da sıkıntı yapmayın ama hiç sanmıyorum.

    bu konuyu daha iyi anlamanız için şu entry'e lütfen bakın (bkz: #77492877)

    ince'nin bu seçim 3. aday olarak girmesi şart. şart oğlu şart. iki taraftan da bıkmışların oyunu da alır. akp'den soğumuş ama deccale de asla ve kata oy vermeyecek cenahın da oyunu alır. seçim performansı kk'nin 10 katı fazladır. bakın kk yıllardır seçim kampanyası yürütmüyor geçen seçim meydanı inceye bırakmıştı ondan önceki seçim de ekmeleddin'e. yaşı yetenler hatırlayacaktır seçim ve kürsü performansı 5 para etmez.

    şimdi burada atıp tutup kutluyor ince'yi küçük görüp eziyorsunuz ama işler ciddiye binip taraflar er meydanına çıktığı zaman hem rte'nin hem ince'nin kk'yi silip atacağını yerden yere duvardan duvara vuracağını görünce bu entarimi hatırlarsınız.

    bakın ben ince kazanır falan demiyorum artık. ama 3. bir yola, meydanlarda rte ile kora kor güreşecek bir adaya ihtiyacı var seçmenin. o yüzden benim oyum ince'ye.

    dipnot: 2004'ten beri çaylak 2009'dan beri yazarım. eski entarilerim duruyor zamanın ötesinde. bana troll, bot, akpli falan diyen olursa annesinin alnını karışlarım çok açık söylüyorum. kalbinizi kırdırmayın bana.
323 entry daha
hesabın var mı? giriş yap