• şeker kız candy,çiçek kız tadında fakat avustralyada geçen bir çizgi filmdir. başrollerinde kocaman gözlü georgie, sarışın (kız gibi oğlan) burjuva çocuğu sevgili ve aslan gibi iki tane üvey abi vardı. üvey abilerin öz annesi olan, (georgiye gıcık) bir de cadaloz üvey anne vardı.
    geçtiğimiz senelerde trt2de tekrar yayımlandı. bu sayade küçükken farketmediğimiz bir dolu detayı yakalamış olduk. küçükken anlamsız gözlerle de olsa aşk meşk davalarının, üçgenlerin dörtgenlerin farkındaydık. ama ben kendi adıma georginin aşkının 12 yaşındayken, sarışın çocuğu çırıl çıplak nehirde görmesi nedeniye başladığını bilmiyordum.. gene georgi aynı yaşlardayken attan mı düşmüştü bişey olmuştu, abelin (büyük abi. pek de yakışıklıydı esmer güzeli neyse) georgiyi kucağında taşıyıp çimenlere yatırdığını, üstüne de kendisinin yattığını, salaklaşan georgiye de "georgi lütfen biraz böyle duralım" dediğini farketmemişiz. zavallı georgicigin zaten kocaman olan gözleri daha da büyümüş gökteki bulutları izlemeye dalmıştı.
    sonraaa... abel aşkına karşılık alamayıp, başlarım böyle işe diyip, memleketi terkettikten sonra fedakar küçük kardeşin georgie için "gerekirse aşkımı kalbime gömerim yeter ki mutlu olsun" havasına girdiğini, fakat başı beladan kurtulmayan georgie nehre düştüğü için ve hava da soğuk olduğu için (giysiler ıslak.. hava soğuk.. ateş yanmayan klübe... ) çırıl çıplak soyunup kızı ısıttığını (tamam da neden soyunuyor ki... ) anlayamamışız...
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap