70 entry daha
  • kargo hızı açısından, aradığınız vitamini bulma açısından tamamdır bu site.

    orijinal ürün sattığına dair elimizde hiçbir belge yok! satılan ürünleri ile eczane ürünleri arasında kutu kabartma farkı, içerik renk farkı gibi hadiselere rastlayanlar var.

    orzax ile iletişim kuracağım, bakalım bunlara ürün veriyorlar mı? eczanelerde diyor ürünlerimiz, bakacağız. orzax veriyorsa tamamım... 0212 447 47 37 orzax iletişim.

    sonuç alırsam yazacağım.

    edit: birinci olarak müşteri numarası çalışmıyor orzax türkiye'nin! mail attım sonuç bekliyorum.

    ikinci olarak daha önce yoktu yeni bir yazı eklemişler siteye: eczanelerden başka satışımız yoktur, sorumlu değiliz tarzı... buraya takip ediyorlar yalım!

    büdüt: cevap şu şekilde geldi, yuvarlak olmuş yine...

    "sayın ilgili,

    ürünlerimiz t.c tarım ve orman bakanlığı regülasyonlarına göre üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. internet üzerinden satışımız bulunmamaktadır. ürünlerimizin bugüne kadar sahtesine rastlanmamıştır. ancak internette satış yapan kişilerin ürünlerimizi hangi depolarda ne şekilde muhafaza ettiğini bilmediğimiz için bu ürünlerle ilgili fiyat ve içerik güvencesi verememekteyiz. internette satılan ürünlere karşı güvence verilmemesinin nedeni; saklama koşulları ihlal edildiğinde ürünlerin bozuluyor olmasıdır. ürün üzerinde yer alan herhangi bir kod veya numara ile kontrol sistemi bulunmamaktadır. en güvenli alışveriş için eczaneleri tercih etmenizi öneririz. ürünlerimizi türkiye'deki tüm eczanelerden temin edebilirsiniz. eczanenizde bulunmaması halinde ecza depolarından getirtilmesini ya da eczanızın firmamızla iletişime geçmesini talep edebilirsiniz.

    sağlıklı günler."

    üçüncü edit: solgar türkiye'yi aradım, bunlar ise tam salak! internetten satışımız yok, tedarikimiz de yok diyor! satılanlara da biz vermiyoruz ancak kendileri üretebiliyor diyor! kendileri üretiyorsa buna neden müdahale edemiyorsunuz dediğimde ise sonuç alamıyoruz diyor! sadece eczanelere bizim depolarımızdan ürün çıkıyor, onlara da garanti veremiyoruz diyor! böyle bir politika olabilir mi!!

    velhasıl, vitaminler.com'un sitesinde biz de orijinal ürün tedarik ediyoruz yazısı havada kalıyor! o vermiyor, bu vermiyor, nereden alıyorsunuz arkadaş bu ürünleri?

    boşuna demiyoruz "yol geçen hanı" diye güzel ülkemize! adam kafasına göre vitamin satıyor, tedarikçisi ürünün üreticisi değil. üreticisi de müdahale de etmem diyor özet bu!!

    dört nolu edit: solgar'a da yazdım:

    sayın uweyk,
    "solgar vitamin türkiye olarak 1998 yılında kurulduğumuz günden bu yana ürünlerimizin yetkilendirilmiş satış noktası eczanelerdir. solgar vitamin ürünleri ecza depoları aracılığı ile eczanelerde satılmaktadır. internet üzerinden anlaşmalı web siteleri aracılığıyla, bayilik sistemiyle, firma kanalıyla sipariş yoluyla ya da başka herhangi bir kanalla ürün satışımız bulunmamaktadır.
    internet sitelerinde satışı yapılan ürünlerin orijinalliği konusunda bilgimiz olmadığı gibi ürünler orijinal olsa bile saklama koşulları, son kullanma tarihi vb. durumlar konusunda sorun yaşanabilmektedir. bu satış kanallarında karşılaşılabilen orijinal olmayan ürünlerde batch no’lar ve diğer barkodlar da kopyalanabilmektedir. bu neden solgar vitamin ürünlerine ulaşmanın tek güvenilir yolu eczanelerden temin etmek olacaktır. eczanelerden alınan ürünlerin sahte olma olasılığı bulunmamaktadır.
    saygılarımızla,
    solgar vitamin"

    bence bu, olayı daha da vahim hâle getiriyor.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap