104 entry daha
  • fırsat buldukça bakıyorum ama açıkca söyleyim bazı konularda sıkıyorlar a dostlar. bilmediğim konuları bir kenara atarsak faraday kafesi deneyi vardı "bi hassiktirin" dedirtti. bilimsel deney yapıyosunuz , ama hiç bir kurala uymuyorsunuz popülist herifler,herkes ağzı açık "anaa bilimadamı la bunlar" diye izliyor.
    yani sonuç olarak kıskanıyorum sizi şerefsiz popülist bilim sömürgecileri, ben de jamie ye sikik gudik deneyler ısmarlarmak istiyorum, kopekbalıklarıyla bol kahkahalı deneyler yapmak,arizona çölünde havaya çılgınca ateş etmek istiyorum.. iz tv ye başvurmayı düşündüm. programın ismini bile buldum "sikerler oyle miti"
    eşşeğin amına su kaçırma deneyi yapmak istiyorum..

    -hımm bu mitide boyle sikerler, su kaçmıyor görüyorsunuz klitorisden suyu geri atıyor.. sen ne dersin fehmi?
    +evet bence de bu miti de sikerler...

    o sıra ekranda dın dın dınn... "sikerler" yazsın..kendi kendime ağız yapayım falan..

    helin avşar hülya avşarın kızıymış mitini ele alırım popülistim ulan size ne!
    nişantaşında alışveriş yaparken bi tokat hülyanın ensesine aha da aldım saç telini.. iz tv den biraz odenek alıp helin avşarı zaten tavlarım ... türkiye bilim görsün, bana ne lan surf tahtasını kemirmiş galapagos un bilmem ne balığından?

    mesela kıspetten bir göt çıkarıp kronometre tutarak beklemeliyim, yarrak bağdattan geliyor mu? geliyorsa ne kadar sürede geliyor?..
125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap