8 entry daha
  • benim cahil kafam ile tanımlarsam: yağ ve yeşil sebzeler yiyerek zayıflama.
    aile hekiminiz ile konuşun ve başlayın derim ben, o da evet derse tabii... internette yüzlerce kaynak var. uzman doktorlar, spor hocaları vb.

    ben tuana tezsay'ın bu videosu ile yıllardır izlediğim, duyduğum ketojenik beslenmeyi kafamda bir yere oturtabildim ve hadi bakalım bir de bunu deneyeyim dedim.

    kilo veriş hızı ve kiloların doğrudan yağdan gidişini gözlerinizle görüyor olmanız (göbeğim gitti ilk hiç böyle bir kilo veriş yaşamamıştım) inanılmaz. bu arada yazio programı kullanıyorum ve aralıklı oruç denen saatler içinde yiyorum zaten uzun zamandır, ketojenik beslenme ile birleşince bu durum sonuç şahane oldu, oluyor, olacak. ben tatlıya bayılırım, sadece tatlı ile yaşayabilirim mesela ama bu beslenme tarzında tatlı yok, nasıl olacak? derken, asla canım istemiyor ya asla. ömür boyu bu şekilde devam ederdim beslenmeme eğer meyve yiyebilseydim asdfgghsdfgs

    bu şekilde beslenme bitince hop diye geri almamak için kiloları "normal" beslenmeye geçiş ile ilgili de püf noktaları anlatan zibilyon tane kaynak var internette.
    tuana yukarıda linkini verdiğim videoda da bahsediyor, bir başka uzman da bu videoda aynı konu üzerine konuşuyor. bunlara da uymak lazım tabii. keto bitti gelsin bir tepsi baklava olmuyor. bitişi de ayrı bir geçiş süreci yani, domates yasak mesela ketojenik beslenmede, bitince ondan bile çok yiyerek bitiremezsin. normalde kilo kilo domates ye bir şey olmaz ama bu beslenmenin bitişinde isen olur.

    ayşegül çoruhlu'nun youtube kanalı da bu beslenme konusunda şahane bir kaynak

    ketosis durumu o kadar güzel ki yanlış bir şey yer de bu durumu bozarım korkumdan görseldeki örnek listeye uymaya çalışıyorum. akşam yenen et kısmı ise hiç bana göre değil, onu da a101'in hindi konservesi* ile geçiştiriyorum. doğruysa (maalesef aldığımız sebzeye bile güvenemiyoruz bugünün türkiye'sinde) içinde sadece hindi eti, su, tuz ve zeytin yağı var.

    neyse sağlık için paylaşmak istedim, bir nevi gel gel su çok güzel!
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap