224 entry daha
  • çog afedersiniz yıllar içinde birkaç kere dating uygulamalarından kullandım, ilk üye olduğum vakit yaş aralığı 25-35 olacak şekilde otomatik olarak ayarlanmıştı. sonra ben yaşıtım erkeklerle konuşayım, 25 yaşındakilerle ne işim olur diye düşünerek yaş aralığını 30-35 yaptım ve yapmaz olaydım. meğer tüm yakışıklıları elemişim. uygulama bir anda, kaslı ve fit adam cast ajansı kataloğundan çıkıp organize sanayi bölgesine döndü. korkumdan ne yapacağımı bilemeyip telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmek zorunda kaldım. napmışsınız olm kendinize siz, o 5-10 yıl amma fark etmiş, puh.

    kadınların bir yaştan sonra doğaya sarması, kediye köpeğe bakması, yogayla bilmem neyle ilgilenmesi, saçını boyaması, bekarlığı tercih etmesi bir tek bunlara batıyor. üniversiteye başladığım yıllarda, otuzlu yaşları gözümde çok büyütürdüm, o yaşlara gelene kadar kafamda yapmam gerekenlerin bir listesi vardı. o listede hiçbir zaman evlenmek ve çocuk yapmak yoktu. o listedeki maddelerin birçoğuna tik atamasam da yıllardır bir şekilde çalışıp çabalamak üzerine geçiyor hayatım. düştüm kalktım ve hep azmettim. ben bir köşede var olmaya ve yaşamaya çalışırken medeni durumum, kedilerim, yaptığım spor, boyadığım saç rengim sizi neden ilgilendiriyor? size veya etrafa direkt bir zararım mı var? yoksa üzerimde hakimiyet kuramıyor oluşunuz mu götünüzü yakıyor?

    35 yaş üstü kedili-köpekli, spor yapan, bekar adamın konusu bu kadar açılmazken kadınların, toplumsal normlara ve basamaklara bileklerini yalama suretiyle nah çekiyor oluşları nasıl delirtiyor sizi. kadınların çocuk için evliliklerine katlandıkları ilişki biçimlerinden, ekonomik özgürlüklerini ellerine aldıkları an adamları dehledikleri bir sisteme geçiş yaptık ki bu da sizin için tehdit edici bir unsur. artık, size "hayır" diyen kadınlarla aynı ortamları paylaşıyor ve onlardan yüz bulamadıkça çocuk gibi tepinmelere başlıyorsunuz.

    otuzlu yaşlarımın başındayım henüz. yirmili yaşlarımın ortalarında çekmeyi bıraktığım şımarık erkek triplerini ve ıssız adamlıkları hele hele bu yaşımda asla çekmem ve üzerine dalga geçerim. artık benim için yazdığım yazıların konusu ve komedi unsuru olmaktan ibaret hepsi. siz, tek başına kalmayı seven, işinde gücünde, geleceğini düşünen ve sürekli çabalamaya çalışan bir kadının önüne kırıntı bırakmaya çalışsanız ne çalışmasanız ne? ben ikili ilişkilerde karşımdakine ne verebileceğimi çok iyi bilir haldeyim. bu ailem için de böyle, arkadaşlık ilişkileri ve karşı cins durumları için de böyle. verdiğimi alamıyorsam bir gram uğraşmam artık.

    kadını bekar olmasından vuran sizsiniz. ben keyfime bakıyorum. çok mutsuzsam da bi siktir olup dışarı çıkar kahvemi içerim.
85 entry daha
hesabın var mı? giriş yap