27 entry daha
  • 2005'te 42. antalya film festivalinde jüri üyeliği yapmak üzere antalya'ya gelmişti. gala gecesinde sunucu korhan abay festivaldeki ünlülerin isimlerini bir bir sayarken onunkini atlamıştı, unutmuştu ya da anmaya gerek görmemişti. michael madsen da buna çok içerlemiş ve tepki göstererek galayı terketmişti. gazeteler onun geceye alkollü geldiğini ve olay çıkardığını yazmışlardı. fakat asıl derdinin woody harrelson olduğu sonraları ortaya çıktı. hatta iki aktör yumruklaşmanın eşiğine gelmiş onları ayıransa david carradine olmuştu. madsen'in harrelson'a bozuk çalmasının sebebininse natural born killers olduğu söylendi sonraları. aktör o filmdeki rolü woody'e kaptırmayı hazmedememişti bir türlü.

    festival süresince magazin basınına bol malzeme çıkmıştı. herkes birşeyler yazdı, çizdi. fakat haşmet babaoğlu 29 eylül 2005 yılında vatan gazetesindeki köşesinde öyle bir yazı yazmıştı ki bakış açısıyla farkını bir kez daha ortaya koymuştu:

    "önümde yine bir antalya fotoğrafı duruyor michael madsen'in.

    o öfkeli gibi gözüken kaşların altındaki hüzünlü gözler her şeyi anlatıyor sanki...

    bu adamın bir güzel ve özel yanı var oysa: şair.

    dört şiir kitabı çıkmış bugüne kadar.

    bunlardan birinin adı "cennette yanmak"mış...

    bilmiyorum artık, acaba bu kitabında michael madsen herkesin cennet sandığı içi boş ünler, cilası sahte başarılar dünyasında cehennem ateşini yaşayıp kül olmayı şiirleştirmiş olabilir mi?"
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap