10240 entry daha
  • golcülüğü, karizması falan hepsinin dışında mauro nasıl bir insandır üzerine bir şeyler yazayım. iki şey öyle aklıma geldi…

    ilki galatasarayın şampiyonluk kutlamalarıydı.. sahneye çocukları ve müzisyen simge hanımla çıktı.. sahnenin ortasına, şarkıdan sonra fotoğraf için geçilirken, gs foto ekip simgeyi çıkarmaya çalıştı görüntüden.. ama icardi simge hanımı yanına çekti ve o da her karede oldu…

    ikincisi geçen günlerde oldu… yunus ayrıldı malum. yakın arkadaşı kerem aktürkoğlunun, gs resmi hesabının paylaştığı antreman görüntülerinde canı sıkkındı. belirgin şekilde… top üstünde oturup, mauro icardi ile fotoğrafını paylaştı kerem.. icardi kendi hesabından türk büyücü diye keremi paylaştı.. yunusun ayrılığına üzüldüğünü anlamıştı..

    mauro için yıllarca ırz düşmanı, sorunlu falan dense de, dışardan görünen gibi olmadığını yaşayınca gördük. mauro isimli genç, yakışıklı adam, o star.. her şeyden önce çok iyi bir insan. bu bile tek başına onu özel biri yapıyor.

    hayat böyledir. insan hiç beklemediği, ummadığı yerde kendini bulabiliyor, nasıl biri olduğunu o yere gelince anlıyor. orasa kendisi olabiliyor. mauro burada kendisi..
8561 entry daha
hesabın var mı? giriş yap