• çok çalışıp 9 bin rozet toplayabilirse süper kahraman mighty b.’ye dönüşecek olan bessie'nin öyküsünü anlatan çizgi dizi.

    bessie higgenbottom : bessie balarısı` : honey bees ` izcilerinden biridir. dokuz buçuk yaşındadır ve diğer izcilerden daha fazla rozete sahiptir. her gün üniformasını giyer ve her yıl arıların karamel` : taffy `satma yarışmasında kendi rekorunu kırar. büyüdüğü zaman the mighty bee isminde bir süper kahraman olmanın hayallerini kurar. san francisco’da yaşar. çok düzenli ve iyi kalpli olmasına rağmen patronluk taslayan bir yapısı vardır.

    happy walter higgenbottom : bessie’nin bulup eve getirdiği, kulağının teki yarım olan, bessie'nin kardeşi ben ile anlaşamayan köpeği.

    benjamin higgenbottom : bessie'nin 6 yaşındaki erkek kardeşi. ben, kız kardeşi the mighty bee'ye dönüştüğünde onun yardımcısı` : sidekickolmayı ummaktadır.penny` : bessie'nin arkadaşlarından biri ve portia'nın nedimesi. karameli çok seven, matematikten nefret eden, arkadaşlarına yardım etmekten hoşlanan, zaman zaman bessie ile portia' nın arasında kalan şişman, mutlu ve biraz saf karakter.

    portia gibbons : büyüdüğü zaman ünlü olmayı isteyen, kendisine hayır denmesini kabul etmeyen, her şeyin kendisi için yapılmasını bekleyen, oldukça tembel ve kibirli bir kız. bessie'yi ve diğer karekterleri aşağılamak için her şeyi yapabilir. bir bölümde sekiz buçuğuncu doğum günü için sekiz balonun yanında yarım balon istediğini hatırlıyorum.

    gwen - hip-hoptan, yerel kültürden, müzikten ve modadan hoşlanan, bunlarla ilgili on yıllık planlar hazırlayan, enerjik, zeki, biraz huysuz ama altın gibi bir kalbi olan karakter.

    ` : ukde`` : mezura `

    edit: portia'nın yarım balon istediği on buçuğuncu doğum günüymüş, yanlış hatırlamışım.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap