8 entry daha
  • başlıkta hala gs'ye fetöcü diyen tescilli şikecileri gördüğümüz olay. gs'nin böyle şeylerle bir derdi yok, varsa gs'nin yaptığı bir şey araştırın, çıkarsa bir şey ceza alsın. ben galatasaraylı bir tarafta olarak buna tamamım. peki siz 2011 sezonu araştırılsın dediğimizde neden kumpas falan diyorsunuz? 3 temmuz'a kumpas diyorsunuz? her şey size karşı ve siz bir şey yapmadınız, tamamen suçsuzsunuz, tarlalar falan sürülmedi öyle mi? ya şikecisiniz işte kardeşim, bana hiçbir güç aykut kocaman'ın yönettiği bir takımın 17 de 16 yaptığına inandıramaz. * galatasaray'a fetöcü diyenler acaba şöyle bir geçmişi nasıl hazmedecek ?

    şöylelerini görünce ne kadar haklı olduğumu anlıyorum. olm siz şikecisiniz lan, türk futbolunu batıran, hiçbir bok yapmayan, yapmadığı gibi engel olan bir camiasınız. o kadar çok seviniyorum ki ali koç gibi bir başkanınız olduğuna, yine şampiyon olamayacaksınız yine hezimet yaşayacaksınız, ağlayıp zırlayıp duracaksınız ona buna kumpas diyeceksiniz. aradan yıllar yıllar geçse bile şikeci olduğunuz gerçeği değişmeyecek. ona buna fetocu hümmetçi diyip kendilerindeki fetocuları görmüyorlar ya ona yarılıyorum hahahaha

    edit: ona buna fetocu diyen bi adet yazarımsının nick altına gelip millete fetocu yaftasında bulunduğu başlık da olmuştur. o zaman sorarım size, fetonun bittiği tarih olan 15 temmuz 2016 yılıdan beri en az kupayı kazanan 3 büyük takımdan biri hangisidir?

    a- fenerbahçe
    b-fenerbahçe
    c-fenerbahçe
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap