40 entry daha
  • delirmenin nasıl bir his olduğunu içerisindeki bir kaç sahneyle özetleyebilecek bir filmdir. dibe vurmanın bu kadar farklı bir dille anlatıldığını ben bir candy'de izledim. doğru anda, doğru insanla (hatta bence yalnız izlenmeli) izlenildiğinde hayatının filmi olabilir. requiem for a dream'le alakası bile yoktur. zira izlerken hiç aklıma gelmemiştir.

    filmde bir sahne var; spoiler olabilir;

    "candy'nin bal kavanozunu masanın üstüne yatırıp; halıya akışını izlemesi" acaba böyle bir kafa bir daha yaşatılır mı bir insana diye soruyorum? aynı sahneyi her izlediğimde beni akıl almaz bir hal alıyor ve o düşüncelerden bir süre kurtulamıyorum.

    spoiler bitebilir.

    bir de bu filmin sanıyorum ki official olmayan bir trailer'ı mevcut. ve bir şarkı var trailer'ın sonuna doğru bir kaç kelimesi duyuluyor, anlaşılıyor. ama şarkı aslında yok. yani bir kaydı yok. bütün dünya aramış ve de bulamamış. ben de o şarkıyı gecelerce uykusuz kalıp aramış insanlardan biri olarak burdan sesleniyorum; bir ihtimal elinde bir kaydı olan; ne olduğunu kimin söylediğini bilen varsa bana ulaşsın. kabus gibi. arada bir aklına geliyor insanın dur bir bakayım belki bulan birileri olmuştur diye. ama nafile... aslında hiç kaydı olmayan 2 dakika bile sürmeyen trailerın arkasına konmak için yapılmış ufak bir şarkıcık. filmi nasıl sevdiysem o küçük şarkıyı da öyle sevdim.
126 entry daha
hesabın var mı? giriş yap