38 entry daha
  • çarşaf çarşaf yayınlanan listedir. beni rahatsız eden durum ise buna rağmen mevcut listede bulunan ünlü kişilere verilmeyen tepkidir. düşünsene; yıllardan beri dinlediğin bir şarkıcı, filmlerini izlediğin bir kişi ya da bilim alanında yaptığı çalışmalara saygı duyduğun bir zat bu listede. artık o adada nasıl sapıklıklar içine girdiklerini bilmiyoruz. buna rağmen bu yavşaklar hiçbir şey olmamış gibi sosyal medya üzerinden paylaşımlarına devam ediyorlar ve millet de beğeni manyağı yapıyor bunları.

    bazı twitter hesapları ise yakın zamanda adadaki malikanelerde yer alan gizli kameralardan alınmış video görüntülerinin yayınlanacağını yazıyor. onu geçtim bu skandalın merkezine türkiye'yi koyan hesaplar da var. buradan kaçırılan çocukların malum adaya götürüldüğü söyleniyor. tabi buna dair bir kanıt yok ve bu sadece bir iddia.

    2020 yılında ricky gervais, ödül töreninde bu epstein denen herif ve onun arkadaşlarına dair güzel laf sokmuştu oradakilere. salonda bulunan yavşaklar da rahatsız olmuştu. neden rahatsız olduklarını şimdi daha iyi anlıyorum.

    listenin kim tarafından sızdırıldığı tabi ki birçok kişinin merak ettiği konu. sanırım bu fbi işi. zira geberen giden epstein olayının patlak verdiği dönemde, 14 yaşındaki bir kız çocuğu annesine, bu sapığın kendisine masaj yapması karşılığında 300 dolar verdiğini söylüyor. bu olay 2005 yılında yaşanıyor. daha sonra şerif departmanı olayın üzerine gidiyor. ancak eyalet savcısının epstein'e aşırı derecede naif ve kibar davranmasından dolayı şerif, kendilerini aşan gücü fark ederek fbi'dan yardım istiyor. fbi dosyayı aldıktan sonra yani 2005 senesinden beri bu herifi mahkum etmek için tam anlamıyla abd bürokrasisi içinde savaş veriyor. ancak her defasında karşılarına saçma sapan engeller çıkıyor. 2008 yılında adamı içeri sokabiliyorlar zar zor. ama herif sabah cezaevinden çıkıp aracıyla şirketine gidiyor ve akşam geri dönüyor. zaten sonrasında da salınıyor.

    bu herifin ipini çeken isim ise trump oluyor. onun zamanında içeriye atılıyor yeniden. tabi ki fbi yine işin içinde yardırıyor. sonrasında ise malum son, yani herifin intihar etmesi ya da öldürülmesi.

    edit: @demirfelix uyardı. listenin sızdırılması gibi bir durum yok. dava dosyasının üzerindeki gizlilik ilgili savcının talimatıyla kaldırılmış ve bu savcı da cumhuriyetçilere yakın. teşekkürler @demirfelix..
633 entry daha
hesabın var mı? giriş yap