75 entry daha
  • curling ısrarla kültür bakanlığı türkiye tanıtım videolarında es geçiliyor. bunu türkiye curling federasyonunun basiretsizliğine bağlıyorum. curling gibi golften ayrı tutamadığımız nadide kültürel değerlerimizi sahiplenmezsek onları kaybederiz. ne yazık ki son 4 yıldır görevde olan curling federasyonu başkanı koltuğunu terketmedikçe türkiye'nin gerçekte en az golf cenneti olduğu kadar curling cenneti olduğunu tanıtmaktan aciz kalacağız.

    gavur curling oynanmayan bir ülkeye niye gitsin? tuz gölünün tamamen buza çevrilip koca bir curling pisti yapıldığı bilgisini yabancılardan niye esirgiyoruz? koskoca videoda golfe üç beş saniye ayırmışsın tamam kabul. deniz kenarı olduğunu da söylemişsin. ama türkiye sadece deniz ve golf mü? curling gibi bir tarihi miras nasıl atlanır? golf her yerde oynanır. ama türkiye'de curling maçlarında yaşanan coşku, heyecan, curling tutkusu, curling dervishes. küçükken toprak arazide curling oynamaya çalışıp dizlerimizi az yaralamadık biz. golf maçı her yerde izlenir ama türkiye'deki gibi bir curling maçını nerede görürsün? turist curling coşkusundan korkar diyorsun. ispanya'da boğa güreşlerinden korkmuyor, bizdeki curling maçları daha mı vahşi? küfürleri anlamaz zaten gavur.

    turist dediğin bir ülkenin kimliğini tanımaya gelir, golf oynamaya değil. golf oyun, curling kimliktir bu unutulmasın. curling federasyonunu acilen protestoya çağırıyoruz.
228 entry daha
hesabın var mı? giriş yap