100 entry daha
  • 6. sezon hakkindaki olumsuz yorumlari okuyunca / duyunca uzun bir sure 6. sezon bolumlerine yaklasamamistim. elde baska dizi kalmadigi icin yaklastim sonunda; ne de iyi etmisim. oldukca sevdigim bir sezon oldu. guldugum, eglendigim; cok sevdigim bircok kareyle akip gitti...

    --- spoiler ---
    son bolumu, evet; bi "eeee?" diye sizi birakiyor. hatta bunlar arabadan inip sirita sirita yurumeye baslayinca; "n'oldu lan hep birlikte mi oldurdunuz; o derece mi tight-knit bi group'sunuz..." diye bi an gecirdim icimden. sonra tabi; yok artik kameraya / yonetmene de oynamis olamazlar diye ayildim ki zaten jenny'i de kadrajda gorunce; "haaa bize sirinlik yapiyorlar, yirim ben onlari..." oldum.

    aslinda dusundum de:
    # jenny ya korkuluktan dusecekti: rezalet bi son olurdu; o yuzden mi acaba durmadan korkulugun tehlikeli oldugundan bahsedip durdular. bi secenek olarak da kaza olasiligini dusunelim diye... hmmm. cince*.
    # ya da jenny'i kimin oldurdugunu ogrenecektik: oyle bir son da istemezdim. istemedim kimsenin cikmasini...
    kurgu da fena degildi aslinda, gerci sezonun jenny'nin olmesiyle baslamasi hos olmamisti, zira sonunu soyleyerek baslayan filmlerden / dizilerden hazzetmem. ancak artik kurgu sonunda herkesin jenny'i artik bi anlik "yeter laaaann" ile oldurebilecek sebepleri olusmus gibiydi; o acidan iyi toparlayabilmisler. "acaba bu mu?" diye diye kimsenin katil cikmamasini istedigimi fark ettim ama (tum karakterlerle artik onca bolum ve saatlerce icli disli oldugumu ve hepsini ayri sevdigimi anladim*). oyle de bitti, bilemedik gitti; o acidan guzel de oldu. ben oldurdum zaten jenny'i... "bounty hunter's wanted for jenny" iletimle sanirim bi sekilde basarili oldum. parasi neyse oducem artik.
    --- spoiler ---

    "thank you for six great seasons!"; asil biz size thanks.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap