24 entry daha
  • güzel olaydır, lakin çok dikkatli olmak gerekir. yanınızdan geçerken daaart diye kornaya basanlardan, yoldaki mazgallardan, park halindeki araçlardan çat diye açılan kapılardan, sizi kovalayan köpeklerden bahsetmiyorum.elbette bunlara da dikkat edeceksiniz ama benim dikkat edin dediğim şey bu değil.

    pazartesi günleri sıkıcıdır zaten ben de bu sefer haftaya biraz farklı başlayayım diye bugun işe bisikletle geldim. şimdi bize ne bundan diyeceksiniz.hikayenin bundan sonraki kısmı ise sizin pazartesinizin güzel geçmesini sağlayacak.
    klasik güzergahım üsküdardan motorla beşiktaş oradan sahilden istinye, sonra oradan da istinye bayırını çıkıyordum ki bir hassiktir vay a.q yım oldum.
    kafamda kaskım elimde eldivenler suyum hazır(check), gidince hemen duşa gireceğim temiz boxer tamam, yeni çoraplar tamam sonra yeni t-shirt tamam..

    ama ne eksik?

    sen yolda yiyeceğin çikolatayı düşün iş yerinde kıçına giyeceğin pantolonu unut. evet size bu satırları mal gibi yemekhaneden yazıyorum, altımda da terli şortum var.yok kask yok onu çıkardım yana koydum.

    saat 10 olsa da istinye park açılsa yaw. 10 dk kaldı. dikkat edin mal olmayın.
1016 entry daha
hesabın var mı? giriş yap