96 entry daha
  • toplumlar, karşılaştırarak da öğrenir.

    algı operasyoncuları her kanaldan sahte, çökmüş, batmış, mülteci çöplüğü olmuş bir batı anlatıyor. negatif rıza oluşturup türkiye'de sadece hayatta kalmaya çalışan vatandaşlar olarak hazin bir duruma düştüğümüz gerçeğini unutturmaya kalkıyorlar. hatta yetmiyor, koca koca siyasetçiler almanya mahvoldu , ingiltere'de raflar boş , amerika aç masalı anlatıyor miting meydanlarında. uyuşturucuya batmış, mahvolmuş beyaz genç imgesi bile oluşturdular. bulmuşlar 3 tane örnek görüntü sanki her yer öyleymiş gibi algı operasyonu yapıp duruyorlar. tek dertleri, yaşamayı unutmuş gariban türk gençlerini köle olmaya razı etmek..

    işte bu ahval ve şerait altında çekilen her video, yapılan her karşılaştırma türk milletini sorgulamaya yöneltecek vatansever paylaşımlar olarak sayılabilir. "kurulu düzenimiz var ondan dönemiyoruz, buralar çok kötü" falan diye yalan mı söyleselerdi ? hatta bu konuda, ülkede sadece 1 milyon pasaport olduğunu türk insanının avrupa'ya gidemediğini, kandırıldığını falan anlatan yılmaz özdil videosuna kulak verirsek , bu arkadaşların aslında çok iyi bir şey yaptığını varsayabiliriz.

    düşünsene, mahallenden malak arif abd'ye tuvalet temizleye gitmiş ama 8-10 ayda canavar gibi araba almış, et yiyor şarap içiyor ve sen de aldığın telefona/arabaya ödediğin vergiyi + kaç ay çalışarak aldığını düşünüyorsun. 2000 de neymiş, 1980 de neymiş 1960 da neymiş 1940 ta neymiş diye karşılaştırmalar yapıyorsun. " lan bu kadar para verdiğim (vergi) adamlar bana vekillik değil efendilik yapıyor burada bir tuhaflık var" diyorsun. bence mükemmel bir eğitim şekli.

    dolayısıyla var olsunlar dediğim insanlardır.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap