12 entry daha
  • fenerbahçe basketbol tarihinin en önemli maçlarından.abartmak için söylemiyorum dileyen sebeplerini okuyabilir;

    fenerbahçemiz en son 5 sene önce 2019 yılında final foura kalabildi.en son finalini 2018 senesinde, en son ve tek kupasını ise 2017 senesinde aldı.2019 yılından sonra basketbol şubesi git gide küçültülerek buraya harcanan para sınırlandırıldı.2022 yılında itoudisin boşa düşmesi ile basketbol şubesi tekrardan yapılandırma sürecine girdirildi.geçen sene bu seneye göre daha düşük bütçeli bir kadro ile playoff a kalındı ve sloukasın son saniye basketiyle playoff kaybedildi.bu sene daha geniş ve güçlü bir kadro ve rakip olarak daha bize göre bir rakiple playoffa kalındı.

    geçen sene hedefimiz play off larda şuan eşleştiğimiz monaco ile eşleşmekti.çünkü onlara göre biz ters bir takımız.bu sebeple de zaten bu senede ilk 2 maçı da yenebilecek güçteydik.nitekim ilk maçı kazanarak seriyi 1-1 e getirdik.

    monacoyu elediğimiz takdirde rakibimiz pana-maccabi serisinin kazananı olacak.maccabi şuan seride 2-1 önde.perşembe günü kazanırlarsa seri 3-1 olacak ve maccabi final foura kalacak.maccabi final foura kalırsa bizim için çok iyi olacaktır.belkide final four tarihimizde en çok istediğimiz rakip olacaktır maccabi.bunun neden dediğimi merak eden maccabi ile oynadığımız belgrad daki maçı izlemesi yeterli.

    maccabi ile eşleşip onuda elediğimiz takdirde rakibimiz büyük ihtimalle real madrid ile olympiakos-barcelona eşleşmesinin kazananı olacak.benim tahminim rabikimiz real madrid olacak.

    real madridi ise bu sezon hem içerde hem dışarda tek yenen takım fenerbahçe beko.tam kadro ile oynayabilirsek real madrid bizim için zor bir rakip ama yenmesi çok zor bir takım değil.real madridi yendiğimiz zaman ise 2023-2024 euroleague kupasını müzemize götürüyoruz.

    futbolun bu kadar kirli ve iğrenç olduğu bir dönemde bu sezon bütün euroleague maçlarını arenada izlemiş bir fenerbahçeli olarak bütün camiamızın, ve en önemlisi takımımızın bu kupayı hak ettiğini canı gönülden söyleyebilirim.

    bütün bunların gerçekleşmesi için şuan monacoyu evimizde 2 maç üst üste yenmemiz yeterli.hedefimiz büyük adımlarımız küçük.küçük küçük adımlarla o kupayı berlinde alacağız.

    sana güveniyoruz dünyanın en güzel takımı.yolun açık olsun.
185 entry daha
hesabın var mı? giriş yap