7 entry daha
  • haris alexiu'nun trende memişlerini hoplata hoplata "olmasa mektubun" ya da "hersey seni hatirlatiyor" sarkisini soyledigi klipte goruntuleri arka plana düsen insan.. yakisikli bir akdeniz erkegi.. http://www.facebook.com/…p?v=105520628999&ref=share

    şu güzel ortami bozmak istemem ama tren giderken, o sarsintinin sesini duymadiginiz halde haris teyzenin memişlerinin hoplamasi cok dikkat cekici degil mi? yani tüm vucut sabitken oynar tarafin orasi olmasi falan yoksa sapik olmadigimi düsünüorum.

    bu arada ekstra bilgi olarak, kıbrısta doğuyor, misirda yetişiyor ve 17 yaşında yunanistana gidiyor. orada sosyalist ortamlarda kendine yer ediniyor.. nazim hikmetten bile şiirleri besteliyor. yunanistan komunist partisinin saygin üyelerinden biri oluyor bir yandan da. 1970 gibi cuntadan kaçıp rusyaya sığınıyor. 82 yilinda da orada vefat ediyor.. 85 yilinda atina olimpiyat stadinda 50000 kisi dinliyor sarkilarini haris alexiu, george dalaras, mikis teodarakis dahil (zülfü yokmus.. nasil oldu kacirdiysa) bissuru büyük sarkicinin sesinden.. 2006yi da sanirim yunanistan manos loizos yili ilan ediyor. o sene barlar basilip zorla manos sarkilari caldiriliyor.. son cümlede yalan konustum..
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap