8 entry daha
  • ilk yarısı sıkıcı olan, ikinci yarısında hareketlenen mark waters imzalı romantik komedi.

    --- spoiler ---
    basit bir konusu var, klasik amerikan romantik komedilerinin pek çok klişesi mevcut. bir türlü uslanmayan çapkın erkek, çapkın erkeğin gizliden gizliye sevdiği ama yüz bulamadığı, geçmişten beri var olan esas kız, mahvolmak üzere bir düğün, ailer bireylerinin egzantirikliği, son dakikada her şeyin toparlanması vb. vb. yine de eğlenceli bir seyirlik olduğunu düşünüyorum.
    *matthew mcconaughey her zamanki gibi rahatsız edici bir adam rolünde, role göre iyi tabi ama ne zaman romantik komedilerle bir yere varamayacağını anlayacak ve birbirine benzeyen rollerden sıyrılmaya çalışacak çok merak ediyorum.
    * yönetmen mark waters , gelin adayı sandra rolündeki lacey chabert ile mean girls'te de çalışmıştı, chabert'in bu filmde de yer alması tesadüf değil sanırım.
    * emma stone ne kadar çirkinleştirilmeye çalışılmışsa da hala tatlı, hala müthiş. 80ler ruhu pek de yakışmış, nazar değmesin.
    * michael douglas uncle wayne rolünde filmdeki en iyi performansı veriyor, komedi dalında en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında birkaç adaylık kapabilir, hakkıdır, özlemişiz.
    * en iyisini en sona sakladım, meğer ne kadar ihtiyacım varmış jennifer garner'ın güzelliğini hatırlamaya! hele beyaz bere & atkı kombinasyonu ile hot dog yediği bir sahne var ki.. aldı beni benden..
    --- spoiler ---

    sonuç olarak ghosts of girlfriends past, klişelerle dolu bir romantik komedi, türe ilgisi olanlar için de farklı bir yapım. imdb'de yerin dibine geçirilmişse de (öyle ki bir kullanıcı 10 üzerinden 1 vermiş) rahatlıkla bunu hak etmediğini söyleyebilirim. yaza uygun hafif bir film, üzerinde fazla düşünmeye gerek yok, gidin gülün eğlenin.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap