33 entry daha
  • bu aralar amerikanya dizi ve film yapımcıları eskiye rağbet etti iyiycene. özellikle seksenlerde kült olmuş yapımlara yönelim çok fazla.. bunun artık sektörün tıkanma noktasına gelmesiyle açıklayabiliriz herhalde. lost zirve oldu.. artık eskilere dönmek eski yapımların üzerinden yeni gelişmiş teknolojiyle geçmek şart oldu belliki.

    yeni bir şey çıkaramıyorlar.. eskiden internet olmadığı zamanlar düşünmek ve yaratmak konusunda ekstra çabalar sarfetmek zorundaydı tv ve sinema sektörü çalışanları... gelin görün ki zamanının büyük bölümünü internette geçiren bir kitle var önlerinde.. normalde bu durum daha çok yeni bir şeyler üretmeyi gerektirirken yapımcılarda kolaya kaçıyor sanki.. gerçi onlarda internet çocukları artık..

    hala para kazanılıyor bu işlerden elbet.. lakin yaratıcılık kısırlaştığında eskilere dönüş artıyor.. benim gibi seksenlerden kopamamış seksenlere ve doksanlara hayran olan kitle için hava hoş tabi.. bazen diyorum zaten bu tv ve sinema dünyası bildiğin belli bir yaşın üzerindeki insanlara yoğunlaştı... bizden geçiniyorlar artık sanki.
    bizim türkiye dizi sektörü eskilere döndü deyü dalga geçiyorduk yaprak dökümü aşk-ı memnu falan... ecnebiler de başladı ahah

    netice itibariyle geçmişi yad etme vesilesiyle olsun, anlattıklarıyla olsun pek güzel bir dizi.. dayandığı nostalji sağlam bir kere.

    hah bir de: (bkz: denizden ian mckellen çıksa seyrederim)
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap