• son günlerde yumurtlarcasına haykırdığım sözlerden biri. sokakta falan bağırdım, kimse için bir anlam ifade etmediği gibi bir grup kimliği belirlenemeyen kar maskeli saldırgan tarafından belime belime gelişim haşet vurulması suretiyle dayak da yedim. şimdi geldim sözlükte bağırıyorum. "attica! attica!" diye zangırdayan sonny gibi hissettiriyorsun bana. gel hadi bana ah zilli! (paragrafı tarkan benzeri bir popçunun çıkış şarkısı simülasyonuyla bitireyim dedim).

    nickinne mahlaslı güzide kardeşimizin praetor olduğundan uzunca süre bihaber yaşadım; zira hatırladığım kadarıyla olan biten'de konuyla alakalı bir duyuruda bulunulmamıştı. kendisinin varlığından haberdar olmam ise tahmin ettiğiniz üzere bir entry'min son derece sikik bir sebeple silinmesi üzerine vaki olmuştur. neymiş, vaktiyle tam 4000 kadınla sikiştiğini beyan eden bir ünlü için girdiğimiz entry'de "vaktiyle matkaplık da icra ettiğini" söylemişiz. burada harbiden bir hakaret olup olmadığını tartışmaya müsait bir ortam olmadığının ben pekala farkındayım -ötesinde bu matkap benzetmesinin bir övgü olarak dahi algılanabilecek olma ihtimali meselesi de var tabii-, o yüzden siktir ettim, mevzuatı hiç irdelemeyi hiç düşünmüyorum. ama itiraf etmeliyim ki ara ara modlog'u açıp o <"götümüze girebilir: hani geçmişimizde matkaplık da icra ettik," gerekçeli ispiyon> ifadesini okuyup okuyup kendi kendimi asap komalarına sokmuyor değilim. bir entry formata uymaz silinir, düzeltirsin, anlarım; ama kardeşim, lütfedip emek veriyorsun, zaman harcıyorsun, sansarını siktiğimin sinsi bir işgüzar gammaz seni ispiyonluyor, işinin ehli olmadığı son derece aşikar olan bir praetor da neyin ne olduğunu ölçüp biçmeden entry'yi götümüze sokuşturuveriyor. bişey değil, eleştirmeye kalkanlara da bin çeşit tatava, oooh. yook öyle bedavadan şehzadelik.

    bilahare, nickinne dostumuzdan onlarca insanın şikayetçi olduğuna şahitlik ettim. eyvallah, aralarında harbiden açıkça hakarette bulunup entry'si silinince ağlayıp zırlayanlar da mevcuttu ama birçok kere nickinne'nin keyfi ve garantici tavrıyla entry'lerin silindiğini de gördü bu gözler. son olarak da guru'nun sözlükten ayrılması mevzusunda belirdi bu kardeşimiz. guru'nun sözlükten ayrılması, dönmesi, şu bu, benim ilgi alanım dışında açıkçası. sözlükten son ayrılışında "döner. tavuk bile dönüyor guru niye dönmesin?" gibi talihsiz bir espri yapmam üzerine gerizekalının biri "sırasımı şimdi böyle bi espirinin? salakmısın?" diye mesaj göndermiş, benden de "senin yedi taallukatını sikerim, sana danışarak mı entry gireyim? ayrıca espiri değil espri" gibi bir karşılık almakla kalmamış "bir daha da -mi'yi birleşik yazarsan götünden fa notası çıkarmayı bilirim, puştaki." cümlesiyle de mesajımın bitişini müşahede etmişti. özel mesajlarda seviyemi nasıl da koruduğumu bu örnekten anlamak mümkün. neyse işte, mevzunun aslı sikimde değil, sikimde olan şu: o entry hakaret içermediği gibi, bu taşın altından çıkan praetor da yine nickinne'ydi. yahu, adam ya da kadın her neyse, bütün şaibeli götümüze girecek entry mevzusunda başrol oynuyor kardeşim. çıldırmak içten bile değil! lan ben de biliyorum o deyimin "işten bile değil" olduğunu. ben farklı bir duruma işaret ediyorum. artık içten değil, dıştan çıldırıyorum arkadaşlar. vücut tepki veriyor. safi sinir stresten basur oldum lan. dökülen bu kanların hesabını kim verecek? (sus ulan pislik)

    huzursuz, sinirli, huysuz bir adam olabilirim. ama benim kendi mantığı içinde düzenli ve mutlu bir hayatım vardı. birdenbire hayatıma nickinne diye bişey girdi arkadaş. nasıl olduysa bi anda nickinne diye birisi hayatımın içinde beliriverdi lan? adamın nicki bile sinirlerimi bozmaya başladı artık. her modlog'uma bakışımda, her bir yeni nickinne şikayetinde yerden yere vuruyorum kendimi biraderovski. belimdeki diks kaydı. benim hayatımı böyle riks altına atmaya ne hakkınız var ya?

    bu arkadaş mütemadiyen "o hukuk okudu, hukuk diploması var, sen ne anlarsın?" benzeri argümanlarla savunuluyor. adamın işini hakkıyla ve layıkıyla icra ettiğinin bir ispatı mıdır bu yani? kim işini layıkıyla yapıyor kardeşim? lan oğlum, burası dairede kapıyı kitleyip maça kızı oynayan iller bankası memurlarının ülkesi değil mi, yanlış mı geldik lan? bu arkadaşın, verilen emekleri göz ardı edip yoruma son derece açık olan ve kendisinin inisiyatif kullanarak sildiği yüzlerce entry'yi hangi hukuk diploması açıklayabilir? belli ki yapamıyorsun bu işi, kaldıramadın da, hem bu kadar şaibeye de bulaşmışken ayrıl. moderatörlere istediğimiz gibi giydiriyorken, bu arkadaşı koruyabilen yegane unsur hukuk diploması mı olmalıdır?

    yanlış hatırlamıyorsam nickinne, kanzuk'un avukatlık bürosunda çalışıyordu, dolayısıyla onun referansı ile praetorium'a dahil olmuş olsa gerek. o avukatlık bürosu hangi avukatlık bürosuymuş adını söyleyin de mahkemelik bi işimiz olduğunda oraya gitmeyelim arkadaş. boşanma davası diye geliriz, idama yollarsınız bizi alimallah siz bu kabiliyetle.

    haykırışımın ne kadar gönülden olduğunun altının çizilmesi açısından nazal n eşliğinde bağırarak entry'mi noktalıyorum: lañ oğlum allah'ıñı peygamberiñi severseñ bırak git lañ!
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap