3 entry daha
  • 2009 yazı itibariyle interrailcı gençler, biletlerini yanlış hatırlamıyorsam atina'da ya da başka bir şehirde bulununan superfast ferries acentesinden alırlarsa 26 euro, patras'ta limandan alırlarsa 36 euro gibi bir rakam ödüyorlar. geçen yıllara göre oluşan bu yüksek fark "high season" adı altında temmuz ve ağustos aylarında geçirilmesinden kaynaklanıyor.

    burada yazanları okuduktan sonra 2 farklı gemi olduğunu farkettim. çünkü bizim bindiğimiz gemide ne havuz vardı, ne şezlong vardı ne de freeshop vardı arkadaş. paso tır doluydu bizim gemi,ayrıca bir sürü hatay plakalı* tır vardı.

    bu feribotlara ya da gemilere binecek arkadaşlara tavsiyelerim ise;

    -bir kere erken gidin yer kapın. gidin lobide yer kapın, gidin katlara çıkarken kullanılan merdiven köşelerine havlu atın. hayır hiç bir görevli uyarmayacaktır sizi. güverte yoktu bizim bindiğimiz gemide, ayrıca yağmur yağıyordu.

    -patras'tan kendinize bir lokma yiyecek ekmek, nutella almadıysanız vay sizin halinize, yemeğe 20 euro bayılmak zorundasınız.

    -biletinizi patras'tan değilde başka bir yerden aldıysanız, eşekler gibi yürüyüp limanda bir yerlerde check-in yaptırmanız gerekiyor.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap