96 entry daha
  • öncelikle kesinlikle efsane falan değildir. deneyimlerime göre birlikte olunan erkeğe aşık olunmasını gerektirir, arada ciddi bir duygusal bağ olmalıdır. ama hepsinden öte öncelikle kadının buna inanması, yani seksten korkmaması, seksten utanmaması, bir kadın olduğunun farkına varması gereklidir. bu da bizimki gibi ülkelerde yaşayan kadınların çoğu için oldukça zordur. ancak kendine, vücuduna güvenmeyen, dişiliğinin farkına varmayan bir kadın, hatta dişiliğinden korkan bir kadının orgazm olmasına imkan yoktur kanımca. yani arkadaşlar öncelikle vücudunuza güvenmelisiniz. ve kendinizi seksi bulduğunuzu erkeğinize hissetirmelisiniz. zira durum böyle olunca erkek kısmı fena halde gaza gelmektedir. onu bu gazı da sizi gaza getirmektedir.

    kadının yeteri oranda tahrik olması için ön sevişme gereklidir, ama bazen ön sevişme olmadan da orgazm olunabilmektedir. bu tamamen kadının beyninde biter. erkeğin kadının vücudunun her santimine dokunması kadını ciddi anlamda tahrik eder. ama daha önce de dediğim gibi burada kadının kendi vücudunu beğenmesi şart. yoksa oram şöyle, buram böyle, aman orama dokunmasın, ışığı kapatalım şuramı görmesin derse bi halt olmaz o sevişmeden. olsa olsa klitoral orgazm olur, o da çok dandiktir zaten. anlamsız bi boşalma çeşididir, boşalma mıdır ondan bile emin değilim aslında. neyse kadının orgazm olabilmesi için üstte olması da her zaman faydalıdır. çünkü böylece hem kendi hareketlerini kontrol eder, hem de erkeğininkini ve onu yönlendirir. üstelik klitoris de erkeğin vücuduna değmektedir, daha ne olsundur. klitorisin uyarılması orgazma ulaşılmasını çok kolaylaştırır.

    bence en kolay orgazm pozisyonu kadının üstteyken erkeğin vücuduna oldukça yaklaşması (üstüne yatmak bile diyebiliriz buna), erkeğin kadının göğüslerine dokunması ve hatta bu duruma biraz sertlik katmasıdır. erkeğin kadının saçlarını kavraması da kadını etkileyecektir. kadın bacaklarını kendine doğru çekerek, ayaklarının erkeğin bacaklarının altına sokabilir veya yine aynı şekilde dizleri kendine doğru çekip ayaklarını/ayak parmaklarını erkeğin bacaklarına yapıştırması ve oradan güç olarak yukarı - aşağı doğru hareket etmesidir. yalnız bu esnada kadının vajina kaslarını kontrol edebilmesi gerekiyor. kaslarınızı kontrol ederseniz eğer, penisi içeride sıkıştırırsınız, bu da onun içerde olduğunu ve sertliğini ciddi anlamda hissetmenizi sağlar. erkeğin parmağını/parmaklarını penisi içerideyken vajinaya sokması da bu hissi güçlendirir. böylece penisin vajina içindeki tırtıklı duvara daha çok yapışması sağlanır. tüm bunlar orgazmı ciddi anlamda hızlandırır. yalnız erkeğin yönlendirilmesi gereklidir. çünkü bir erkek bir kadının neden - nasıl zevk alacağını anlayamaz, aynı kadınların erkeklerin neden hoşlanabileceklerini anlayamayacakları gibi. o nedenle iletişim şarttır. sesli söylemeye utanıyorsanız o zaman erkeğin ellerini yönlendirmeniz gerekir, siz nereye dokunmasını istiyorsanız ellerini oraya çekmelisiniz. zaten erkek de bundan fena halde hoşlanır. ayrıca bahsettiğim pozisyondayken erkek göğüslerinizi öper ve hatta onlarla bütünleşirse, siz de ellerinizden güç alarak kendinizi bu sırada biraz havaya kaldırırsanız, penisi daha fazla hissedersiniz. utanıp gözlerinizi sürekli kapalı tutmamalısınız. erkeğin size dokunduğunu gözlerinizle görmek hem sizi, hem de sizi seyreden erkeği daha fazla tahrik edecektir.

    ayrıca kadınların kendi orgazmlarına ulaşmak için erkeği çıldırtacak seviyeye getirmeleri önemlidir. çünkü erkeğin tahrik oldukça sizi tahrik etme gücü aynı oranda artar. canınızı acıtmadan biraz daha sert hareketlerle sizi etkileyebilir. seks sırasında öpüşmenin sık olması romantizmi yükseltir. bu da kadını etkiler. erkeğin tahrik olması içinse bence en önemli şey sizi algılayış biçimidir. ayrıca erkeğin penisiyle oynarken yumurtalarıyla da oynamanız ve arkadaki deliğe kadar olan kısmı okşamanız, onu delirtecektir. bu aynı kadınlardaki klitoris gibi bence. her iki cinsin hassas bölgeleri birbirinden farklı; birininki önde ve görünürken, diğerininki arkada, daha görünmez bir konumda.

    ikinci pozisyon ise erkeğin oturur konumda, kadınınsa onun üstünde olmasıdır. ancak kadının bacaklarını arkaya doğru uzatmasında her zaman fayda var. çünkü dizlerini kendine çekip çöker pozisyonda durursa, penis vajina içinde yeterince sıkışmaz. o yüzden arada bir bacaklar arkaya uzatılmalıdır. arkaya uzatmışken üzerinde olduğunuz koltuğun/sandalyenin üst kısımlarını tutarak kendinizi aşağı - yukarı çekmelisiniz ve yine vajina kaslarınızı çalıştırmalısınız. bu da sizi kısa sürede orgazma ulaştıracaktır. belinizi kıvırarak hareket etmek erkeği tahrik eder, ama size pek bir şey yapmaz. estetiktir ama, maalesef penisin yeterince hissedilmesini engeller.

    benim henüz keşfedebildiğim pozisyonlar bunlardır. diğerlerinde orgazm yaşamadım. ama kaşık pozisyonu ve doggystyle dedikleri konumlarda da olabileceğini düşünüyorum. özellikle kaşık daha etkili. ancak klasik kadın altta, erkek üstteyken pek bir şey olmamaktadır. ya da henüz ben beceremiyorumdur. çünkü her koşulda vajina kaslarını çalıştırmak gerekir. bunu koltuğunuzda otururken bile yapabilirsiniz. vajina kaslarını kontrol edip etmediğinizi anlamanın en önemli yöntemi çişinizi yaparken 3-5 saniyede bir çişinizi tutup tekrar salmanızdır. saniye kısmını tamamen salladım, ama böyle bir şeydi. hatta koltukta otururken kaslarınızı sıkarak vajinal orgazmın yaşanabileceği efsanesi dolaşmaktadır etrafta. bunun için de çabalamakta fayda var.

    ayrıca bir şey daha var. siz orgazma yaklaşırken kendinize hakim olamadan çıkardığınız seslerden veya istemsiz yaptığınız hareketlerden erkek tahrik olabilir ve onun boşalma anı çok yaklaşmış olabilir. o yüzden erkeklerin kendilerini biraz tutabilmeleri gereklidir maalesef. çünkü bu kadar uğraştan sonra süre yetmezse (yani erkek boşalmamak için kadını durdurursa) kadınlar yarım orgazm gibi bir şey de yaşayabilirler. o yüzden kadının ilk orgazmında erkeğin mümkünse gaza gelmemesi ve durmadan harekete devam etmesi gereklidir. hareket devam eder ve kadın boşalırsa şahanedir. zaten bunu anlamamanıza imkan yoktur. 2-3 saniyelik duraksamanın ardından kadın hiç düşünmeden tekrar devam edebilir. böylelikle çok kısa bi süre içinde ikinci orgazm gelir ki bu kesinlikle çok ama çok daha etkileyicidir. bu durumda iki sevgili aynı anda orgazma ulaşırsa tadından yenmez. ve kadın erkeğin üzerine pelte misali düşebilir. her şey bitip de temizlenmek için kalkma vakti geldiğinde kadını fazla zorlamayınız, zira enerjisi kalmamıştır. kollarını, bacaklarını hissedemez vaziyettedir. ayağa kalkamaz, kalkarsa düşecek gibi olur. kaslarda bi pelteleşme söz konusu herhalde. ikinci orgazm sonrasında neredeyse kendinden geçmiş vaziyette yatabilir. hatta ben henüz yaşamadım ama zannediyorum ki erkeğin buna gücü yeter ve/veya kadın seksin çok daha başlarında ilk orgazmını yaşarsa seks bitiminde üçüncü dördüncü orgazmı yaşamayı başarabilirse, zevkten bayılabilir. o nedenle sanıyorum ki zevkten bayılma deyimi doğrudur.

    bir de bazı yerlerde kadınların orgazm olup olmadıklarını anlayamadıkları yazılmış. öyle bir şey yoktur arkadaşım. olduysan bilmemene imkan yoktur. çünkü tıpkı erkeklerdeki gibi kadınlarda da birden tepe noktasına gelinir ve sıvı akışı olur. zaten bu sıvı akışı olmadan önce vajinanın içindeki sıvı miktarı çok artar, bir de üstüne bu gelir, sonunda vıcık vıcık bir şey olur yani.

    ancak bunca şeyden sonra kadın orgazm olamazsa, o zaman çok fenadır. göğsü sıkışır gibi olur. erkek kendini tutamaz ve boşalırsa, kadınsa o kadar uyarılmasına rağmen bu süre içinde boşalamazsa tavan yapmış olan heyecan içinde patlar, bir yerlerini sıkıştırır. berbat bi histir. derhal sevişilmek istenir, ama bu mümkün değildir, çünkü erkek boşalmışsa boşalmıştır, geçmiş olsundur. kadınlar gibi üst üste boşalamaz. ayrıca erkeklerin kadınları orgazma yaklaştırdıklarını, ancak bir sonuca ulaşamadıklarını anlamanın en kolay yolu, kadının seksten sonra tuvalete girdiğinde işemesidir. eğer kadın çok kısa bir süre sonra çişini yapıyorsa, bilin ki onu uyardınız, ama sonunu getiremediniz. bu çok sık devam ederse kadından "ehh, eytere bea" nidaları duymanız kaçınılmazdır. ayrıca kadının boşalabilmesi her anlamda çok güzeldir. hem erkek kendini daha bi erkek gibi, hem de kadın kendini daha bi dişi hisseder. kadının kendine ve vücuduna güveni artar, dolayısıyla erkeğin seksten aldığı haz aynı oranda artar. kadın, vücudunun farkına varır. sizi mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar. sırf bu orgazm meselesi için kulunuz köleniz bile olabilir. daha mutludur, daha huzurludur ve daha sağlıklıdır. çünkü orgazm sırasında salgılanan hormonlar çikolata yerken salgılanan hormonlardan daha fazlaymış (ya da öyle bir şey işte) ve daha mutlu edermiş insanı. bu durumda ilişkiniz de daha sağlıklı olur. birbirinize her geçen gün aşık olabilirsiniz. o nedenle bana göre bir ilişkideki kilit nokta iyi bir cinsel hayattır. birbirinize deli gibi kızmış olsanız da güzel ve romantik bir birleşmeden sonra geriye hiçbir şey kalmaz, anca anca aşka gelirsiniz. sık sevişmek de ilişkiyi canlı tutar. hiçbir zaman utanmadan, sıkılmadan, birbirinize dokunmalısınız.

    ancak kadın orgazmı tek gecelik ilişkilerde yaşanır mı hiçbir fikrim yoktur. tanımadığınız bir adamla ilk kez yaptığınız seks pek de etkileyici olmayabilir. ama aslında yine bu kadın beynine bağlıdır. belki de sadece dış görüntüsünden hoşlandığı, bir şekilde etkilendiği herhangi bir erkekle orgazm yaşayacağına inanıyorsa, yaşıyordur.

    sonunda yazımızın sonuna geldik. bu yazıyı yazmaktaki bütün amacım kendi cinslerime yardımcı olmaktır. zira bunlar anlatılmaz, deneyimler paylaşılmazsa, her şey bi sır olarak kalacaktır. çünkü kimse kimseyi kandırmasındır, türkiye'de yaşamaktayızdır ve bu ülkede seks konuşulmaz. kimse kimseye cinsel hayatını kolay kolay soramaz, ayrıntılarını anlatmasını isteyemez. biz birbirimize yardım etmezsek, kim edecektir? seksten erkeklerden çok daha derin ve farklı haz alan kadınların kendilerini güçlü hissedebilmeleri için seksi öğrenmeleri ve her gün kendilerini biraz daha geliştirmeleri bence çok önemlidir. zira erkeklerdeki bu güç tamamen bir halt sandıkları penislerinden ileri gelmektedir. sünnet olan küçücük bir çocuğa düğün yapılması, hah şimdi erkek oldun denmesi, regl olan küçük kıza ise hiçbir şey anlatılmaması ve minicik çocuğun külotunda gördüğü kandan korkup ağlaması ve hatta ki kültür seviyesi düşük annelerden bir de tokat yemesi bu orantısız gücü gözler önüne sermektedir.

    kadınlar sekste erkeklerden çok daha güçlüdür. bunu biliniz ve buna göre davranınız. bir adamın üzerinize çıkıp, boş boş tepinmesine izin vermeyiniz, kendinizi önemseyiniz.
956 entry daha
hesabın var mı? giriş yap