13 entry daha
  • öncelikle bugünlerde recep ivedikten geçilmeyen sinema salonlarında bir salon da olsa bu güzel filme yer ayırdıkları için sinema şirketlerine teşekkürler! ha bi de o filmlere giden insanlara ayrı bi teşekkür. sayelerinde salonda rahatça tek başıma filmimi izledim ve çok keyif aldım. keyif aldım derken aslında konusunu filme gitmeden önce bildiğimden içimin ezilmesine hazırlamıştım kendimi. aldığım keyifse filmin güzelliğinden.

    robert de niro sen ne büyük bir oyuncusun allah sen ya. ne söylesem az sana. filmin belki de vermek istediği duyguyu bu kadar basit yoldan aktarmasında en önemli isim olmuş. zaten oynadığı her filmi bir adım öteye taşıyan bir aktör olduğu için bu performansa çokta şaşırmadım diyebilirim. son zamanlarda klişelerden kurtulamayan hollywood için bile çok iyi bir yapım olmuştur. anlatımı sade, vermek istediği mesajı en temiz yoldan veren ve bunu yaparken insanın içini acıtan herşeyiyle kıvamında bir film olmuştur. son olarak şunu diyebilirim ki bol ivedikli şu sinema günlerinde güzel bir film izlemek istiyorsanız bu filmi tercih edin, pişman olmayacaksınız.

    --- spoiler ---

    frank oğlunun yaptığı o tabloyu galerideki kızdan aldığı sahnede içinizdeki tüm duyguların dışarıya çıkacağı andır, sakın tutmayın kendinizi doya doya yaşayın. çünkü hiç beklenmedik bir anda öyle acıtıyor ki içinizi sormayın gitsin.
    hemen arkasından gelen sahnede ise noel zamanı aynı masada bir eksikle de olsa bir araya gelen aileyi görmek buruk bir tebessüm ettiriyor insana. uzun lafın kısası iyisi mi izleyin ve görün.

    --- spoiler ---
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap