29 entry daha
  • çok afedersiniz, müsaadenizle ben göğüs yerine meme diyeceğim.

    büyük memeleri, kısaca özetlemek gerekirse güzeldir, çekicidir, cezbeder. fakat bu memeleri taşıyan kim peki? sorusu istemeden de olsa akla geliyor. çünkü bu güzellik orantılar sayesinde ortaya çıkmakta, anlam kazanmaktadır.

    1. 60 boy, kilo +80 ise burada güzellik, cazibe, çekicilik gibi kavramlardan bahsetmek pek mümkün olmaz.

    boy yine 1.60, kilo 52 olsun bu vücuttaki büyük memeleri düşünebiliyor musunuz. hele bir de bacaklar da vücuda oranla ortalamanın üzerinde bir uzunluğa sahipse.. yaslanın arkanıza, kapatın gözleri, düşünün!

    karşı olduğum şeylerden biri de yazarak fıkra anlatmaktır. konuyla da örtüşmüyorsa anlattığınıza anlatacağınıza pişman eder. fakat konuyu daha net tarif edebilmem için şimdi bu kaçınılmaz oldu. gerekli görüyorum!

    bir adam varmış. kariyer yapmaktan evlenmeye fırsat bulamamış. mantık evliliği yapmaya karar vermiş. annesine bana uygun birini bul demiş. bunun üzerine annesi 3 tane gelin adayı bulmuş.

    1. aday finans alanında kariyer sahibi, buğday tenli, yaş 28, boy 1.70, kilo 60, yeşil gözlü, elmacık kemikleri belirgin, ikizler burcu. uzun siyah saçlı..

    2. aday tıp alanında kariyer sahibi, esmer, yaş 30, boy 1.72, kilo 61.5, kara gözlü kara kaşlı, epilasyon sorunu yok. terazi burcu, kusursuz cilt..

    3 . aday hukuk alanında kariyer sahibi, sarışın yaş 29, boy 1.69, kilo 58 mavi gözlü, epilasyon kusursuz, ince belli, başak burcu, gamzeli..

    adam üçüyle de ayrı ayrı yemeğe çıkmış, memleket meselelerinden, dünyadaki açlara, eğlence tarzlarından, favori tatil yerlerine, mesleki ilginç tecrübelere dair vs. bir çok şey konuşmuşlar..

    1 hafta sonra annesi sormuş: oğlum bak üçü de seni beğenmiş. kararını verdin mi? hangisine karar verdin? haber bekliyorlar, söyle de bir an önce isteyelim. demiş.

    adam: karar verdim anneciğim, biri diğerlerinden çok farklı. ona aşık oldum. demiş.

    annesi: hangisi o a benim kınalı kuzum, a benim telli horozum. demiş.

    adam: hani o memeleri büyük olan. anneciğim. demiş.
155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap