5 entry daha
  • siyonizm karşıtı olmaları özellikle filistin konusundaki tutumları ile islamseverleri sevindiren gruptur. ancak anti-semitist oldukları söylenince yok biz sadece israil denilen korsan devletle mücadele ediyoruz. israil yok olunca rahatlayacağız derler. ki bu da israil'in yok olması da sonuçta oradaki insanların ya soykırıma uğramaları ya da göç etmeleri ile olacakları için kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşen ve ırkçılığa dur de eylemlerinin hedefi olması gereken gruptur.

    (israilde troçkist devrim olma ihtimaili ile düşünüyorlarsa hayal görüyorlardır ha filistinliler yaparsa o troçkist devrimi yine de soykırım yapar o filistinli kitle.)

    avrupa'da tutarsız islamsever olarak bilinirler. o yüzden anti kapitalist blok diye kendi grupları vardır. işin ilginci kendi sevdikleri islamcılar onları sevmezler birlikte bildiriler hazırladıkları gruplar fena halde cinsiyetçi olduğu için sonradan indirirler kafasına birşeyleri... onlar da ancak birlikte çalıştıkları derneklere karşı bildiri yayınlarlar.

    ingiltere'de saygı adını verdikleri partileri içindeki islamcı çoğunluğu yüzünden kürtaj karşıtlarının hegemonyasına girmiş ve homofobi ile mücadele konusunda da geri kalmış ve tümüyle islamcıların dümen suyuna girmiştir.

    milliyetçilik ve ırkçılık tehlikesine karşı eylem yapmaktan ve herkesi ırkçı diye suçlamaktan vazgeçmeyen bu siyasetin ırkçı diye suçladıkları kişi sayısının büyüklüğü isviçreli bilim adamlarını şaşırtmakta bir güruhun nasıl bu kadar hayal gücü olduğu büyük merak konusu olmaktadır. ( 2 milyar kişiye falan ırkçı demişlerdir herhalde sonuçta mesela amerikadan hoşlanmadıkları ve katil dedikleri için bir 300 milyon kişi orada var)

    türbanseverlikleri ile ön planda olan bu güruh islam karşıtı olduğunu düşündüğü siyasi grupları islamofobi ile suçlamakta ve onlara da ırkçı demektedir ama islamın bir ırk olmadığını bir din olduğunu bilmemektedirler.

    türkiye'de darbelere karşı olma adına liberalizm ile kan kardeş olmuştur. liberalizmin yanında islamcılar ile de kan kardeş olmuşlardır. islamcıların kölesi olmuşlardır da diyebileceğimiz bir güruhtur.

    bir de milleti liberal liberal diye suçlarlar ama onlar da liberallere yamanırlar.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap