48 entry daha
  • sakın ismine ve robert pattinson ile ilgili önyargılı bakışlara aldanıp gitmemezlik etmeyin, gerçekten de kurgusuyla, oyuncularıyla çok güzel bir film. öyle çok karışık olaylar, başı beladan kurtulmayan başrol oyuncuları falan yok, ancak bazen insanı gerçekten gülümseten çok güzel replikler, doğal bir oyunculuk var.
    robert pattinson, twilight serisindeki halinden çok daha başarılı, sanki kendi gibi, pierce brosnan da insanın sinirini bozma konusunda çok başarılı, küçük kardeş rolündeki kız da iyiydi bana göre. yalnız anlayamadığım tek olay, oğul rolünde oynayan ingiliz robert pattinson amerikan aksanıyla konuşurken, babası neden kendi normal ingiliz aksanınıveya ona yakın bir şey kullanıyordu? oldu olacak ikisi de ingiliz aksanıyla konuşsaydı, ona da bir itirazımız olmazdı*.

    --- spoiler ---

    sonuyla ilgili, her ne kadar 11 eylül'de geçiyor diye spoiler'le tanıtımları daha önce okumuş olsam da, ana karakter seksen küşüsürüncü kata çıkana kadar başına gelecekler hakkında şüphelenmemiştim. ayrıca, zaten yeterince duygusal olan sonunu, binaya çarpan uçak görüntüsü, yaralılar vs kullanarak daha da dramatize edip, ikinci bir " leonardo di caprio titanic'te öldüğü için ağlama krizine giren seyirci" sendromu yaratabilirlerdi. bunu yapmamalarını, 11 eylül olaylarından rant damıtmamalarını, filmdeki diğer detayları hayal gücümüze bırakmalarını gerçekten takdir ettim. zaten bu bağlantı bile tek başına yeterince etkileyiciydi.
    hayat bu işte, acı çek, uğraş didin, en sonunda tam da mutlu olmaya başladığın an öl!**

    --- spoiler ---

    sonuç olarak,özellikle, 20'li yaşların ortasındaysanız ve hala tam olarak "ne olacağım ben?" sorusuna cevap veremiyorsanız, sakın kaçırmayın derim.
188 entry daha
hesabın var mı? giriş yap