7 entry daha
  • yenisine dair bir seyler karalarken fark ettim ki bunu gayet "iyi" kafayla yazmisim ben. kendimi tekrar tebrik ettim.

    yazmakta oldugum seriye gelecek olursak. bir adim oteye tasimak isterken sicmamak adina her turden pisligi, numarayi yapmaya calisiyorum ama bu potansiyel sicma efekti yaratiyor beynimde. ozellikle oyku konusunda dahiyane bir fikir bulamadigimdan oldukca zayif ilerliyor. nihai durumda da oyle olacagina dair cok suphem yok. kisaca cok saglam bir oyku beklemeyin. neyse ki bunu, bulmacalar ve secenekli yapiyla telafi edebilecegim. serinin yenisinin muhtemel cikis tarihi, planlarda bir gecikme olmazsa, temmuz ayinin ortasi.

    yapmak istedigim cinsiyet tercihi gibi seyleri uzulerek ucuncuye biraktigimi da ekleyeyim. bunun sebebi beraber yazmayi planladigimiz, bir cati olusturdugumuz arkadasin universite hayatinin benimkinden bile beter sekilde yogun gecmesi. kendisi musait oldugunda onun calismalarina kaldigimiz yerden devam edecegiz. ucuncuyu ikincinin hemen ardindan sunma planim var.

    bu defa hikayemiz bir kacis oykusu olacak. dar alanlarda, kavgali gurultulu, bol kovalamaca olan bir yapi ongoruyorum. her halukarda gumbur gumbur, yeni fikirlerle gayet enteresan bir seyle geliyorum.

    bekleyin.

    ea sports, it's in the game.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap