6 entry daha
  • filmi cd den izledim. kapağında "see it if you dare", "makes the blair witch project look like a stroll in the woods" "something to scare about" cinsinden dikkat edin ananızı sikicek korkutmaktan mesajlarını görünce havaya da girdim daha izlemeden.
    izlendiğinde de büyük tat verir film ama havaya girdiğiniz kadar korkunç değildir kanımca. elbette ki holivud korku filmlerinin hemen hemen hepsinden daha kalitelidir (gerek script olarak gerek efektler olarak gerek kamera açıları olarak gerekse hikayenin orjinalliği olarak) -ha tabi ki "o video olayı lost highway de de kullanılmıştı nesi oricinal" denilecektir ancak iki film arasındaki paralellik bundan ibarettir- .
    hatta "japonca çok komik duruyo abi korku filminde havaya girmeni engelliyo" uyarılarına karşın hiç de sırıtmıyo japonca bu filmde.
    kan gövdeyi götürüyo ortamı olmadan kanın gövdeyi götürdüğü korku filmlerinden bin kat daha tırstırıcı olduğu da bi gerçektir. filmin kısa süreli bi sadako ve telefon parnoyası yaşattığı da bi gerçektir.
    falsolarona gelince kimin hangi günde öleceğinin bilinmesi tadı kaçırır biraz, bir korku filmi klişesi olarak meraklı gencin en pis gizemli yerlere girip katili araması akabinde kaşınan kimse olarak yarrağı yemesi, gibi bazı sikindirik durumlar da mevcuttur filmde.
    ama abartıldığı kadar beyinlere kazınmaz günlerce uykuları kaçırmaz ya da her gördüğün düz uzun saçlı kızdan tırsma sendromları da yaşatmaz ama görülmesi gereken baya bi geren kaliteli bi korku filmidir. japonların da tırstırabildiğini görmüşüzdür bu filmle.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap