3 entry daha
  • ayrıca bu maçın bir diğer özelliği re re re ra ra ra samsun-antep-antalya tezahuratının çıkmasına sebep olan seriden sadece bir kaç gün önce oynanmasıdır.
    maçla ilgili akllımda yer etmiş en önemli doğa olayı oğuz sarvan'ın varlığından çok maç içerisinde daha da çok bastıran yoğun sisti. zaman zaman karakobra uche'nin bile zor seçildiği sis içerisinde maça favori olarak çıkmasına rağmen ilk golü yiyen gene galatasaray olmuştu.

    mehter takımı gibi hakemliği olan oğuz sarvan bu maç sanki biraz daha galatasaray'a çalışmıştı. fenerbahçe'nin 10 kişi kalması bir yana hakan - uche savaşında uche her pozisyon hakan'ı hacamat etmiş ama sarvan hakan'a van basten muamelesi yaptığından her pozisyon galatasaray lehine faul olmuştu. hatta maç sonrası ali şen televizyona çıkıp mhk başkanı ahmet güvener'e uzun uzun sallamış devamında " penaltıyla yenilen takım bence galip gelmiştir " açıklaması yapmış ve yurt genelinde futbola ilgi duymak isteyen binlerce çocuğun hevesini kırmıştı. selim soydan'ın da bu açıklamalara destek olması ile 3. lig 9. grupta maçlar süresiz ertelenmişti.

    son olarak; penaltılar sami yen'in yol tarafındaki kalesi yeni açığa atılmıştı. çok uzak olduğu ve sisin zaman zaman bastırması yüzünden herkes penaltıyı kimin attığından çok hangi takımın attığı ile ilgileniyordu. ilk beş penaltıda kaçıran olmadığı için mukadderat asla penaltı atması düşünülmeyen adamlar topun başına gelmeye başlamıştı. bülent korkmaz'dan önce mert korkmaz topun başına gelmişti. bülent korkmaz'ın yanında andrea pirlo kalan mert korkmaz'ın vuruşu ne kadar düzgünde bülent korkmaz'ın soğukkanlı plasesi o kadar düzgündü. 7. penaltılarda topun başına gelen aygün taşkıran'ın topu doksana asma çabası stauche'yi terse yatırmasına rağmen boşa gitmişti ve aygün tüm sevimliliği ile ellerini başının arasına alıp üzülmüştü. aygün'ü maç sonrası sarılarak teselli eden beş sene sonra parken'de yine aynı şekilde davor suker'i de teselli edecek olan kral hakan şükür'dü..
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap