4 entry daha
  • çekmeköydeki şubesinde en azından asla bir işi doğru yapamıyorlar. bankacısı zamanında gelmez, arabayı teslim almaya gidersin bir anda alakasız borç çıkartılar ''ay bu da var gözümüzden kaçmış derler.'' bir de pişkin pişkin üstüne ''biz bu parayı almadan size veremeyiz arabayı derler - oraya geleceğim belli, arabayı teslim alacağım belli, önceden söyle değil mi yok ama-, e bu da annenizin hediyesi olsun he he'' derler.
    hehe canım çok güldürdün beni. bir avuç akıllıyı oturtmuşlar oraya ay çok yoğunuz ay gözümüzden kaçtı. kaçmasın sen bu yüzden maaş almıyor musun, işin bu değil mi?

    bin kere faturayı iş adresime gönderin dedim. açtım adresini verdim. yok yine o fatura eve gitmiş, kargo nerde belli değil. boşuna oksijen tüketiyorsunuz, böyle lakayıt, böyle baştan savma iş anlayışı olmaz. hayrına yapmıyorsunuz siz o işi, para kazanıyorsunuz, bende parasını ödeyip bir şey satın almaya çalışıyorum. bunlardan gelecek hayır allahtan gelsin. böyle saçma sapan iş anlayışı olmaz. bıdı bıdı konuşmasını, gülmesini biliyorsun, daha bir fatura adresini değiştiremiyorsan senin yaptığın işin ne hayrı olacak.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap