• bir opel bayi.
    (bkz: opel gercek)
  • kozyatagi subesini atasehir 'e tasimis opel bayi.
  • mersin kökenli bir aile sirketi. gediz soyadlarıdır. mersin'in eski iki sinemasından bir tanesi (gediz sineması) onlarındır. su anda sirketlerin basında olan resit gediz gecmiste dyp'den büyüksehir belediye baskanlıgına adaylıgını koymustu, fakat kazanamadı.
  • (bkz: doga gediz)
    (bkz: ayca gediz)
  • çekmeköydeki şubesinde en azından asla bir işi doğru yapamıyorlar. bankacısı zamanında gelmez, arabayı teslim almaya gidersin bir anda alakasız borç çıkartılar ''ay bu da var gözümüzden kaçmış derler.'' bir de pişkin pişkin üstüne ''biz bu parayı almadan size veremeyiz arabayı derler - oraya geleceğim belli, arabayı teslim alacağım belli, önceden söyle değil mi yok ama-, e bu da annenizin hediyesi olsun he he'' derler.
    hehe canım çok güldürdün beni. bir avuç akıllıyı oturtmuşlar oraya ay çok yoğunuz ay gözümüzden kaçtı. kaçmasın sen bu yüzden maaş almıyor musun, işin bu değil mi?

    bin kere faturayı iş adresime gönderin dedim. açtım adresini verdim. yok yine o fatura eve gitmiş, kargo nerde belli değil. boşuna oksijen tüketiyorsunuz, böyle lakayıt, böyle baştan savma iş anlayışı olmaz. hayrına yapmıyorsunuz siz o işi, para kazanıyorsunuz, bende parasını ödeyip bir şey satın almaya çalışıyorum. bunlardan gelecek hayır allahtan gelsin. böyle saçma sapan iş anlayışı olmaz. bıdı bıdı konuşmasını, gülmesini biliyorsun, daha bir fatura adresini değiştiremiyorsan senin yaptığın işin ne hayrı olacak.
  • çekmeköy şubesinin satış takımını gözden geçirmesi gereken opel bayisi. internet sayfasında özellikleri ile tanıtılan opel astra sports tourer 1.3 cdti modelinin üretilmediğini iddia eden satış temsilcisi ısrarımız üzerine siz hangi internet sayfasına bakıyorsunuz diye sinirlenerek işi bizimle iddialaşmaya kadar götürdü işi. http://www.opel.com.tr/…eatures-specs/modeller.html linkini kendisi ile paylaşınca opel'i uyaracağını belirtti. ardından biz sözkonusu aracın nisan sonu türkiye'de olacağını arkas'tan öğrendik, mevcut fiyat aralığını aldık vs. vs.
  • bakımdan sonra ekstra bir sürü masraf çıkartıyorlar.hepsi ıvırtıvır şeylerden. neyse diyosun gelmişken o da aradan çıksın.ama insan bi haber verir. telefon açar abi şunu da yapıyoruz bak diye.bu yüzden sinir olduk eşimle. ertesi gün paspasları koymadıklarını farkettik. performans değerlendirme görüşmesinde belirttik. gelin alın dediler. iyi dedik.
    çakmak erdem hastanesinin boktan park yerinde arabayı sürttüm gitmeden önce.daha dün bakımda bütün çiziklerini gidermişlerdi. kocama diyemedim zaten.
    gittim gedizlere paspasları almaya. dedim daha dün aldık bugün sürttüm. aa orayı düzeltiriz hemen dediler. düzelttiler. çok memnun kaldım valla. kadın başıma bu işlerden anlamıyorum belki de öyle şeyleri zaten yapıyorlardır ama şu durumda iyi kurtardı beni.
  • (bkz: #19841676)

    ek olarak bir servis bu kadar mı korkunç olur. hem yalapşaplar, hem kazık ve ötesiler, hem ekstra masraf çıkarıyorlar hem söz verdikleri zaman da aracı vermiyorlar. ölüyor olsam tek beni kurtaracak servis gedizler olsa yine 2 kez düşünürüm. öyle nefret ediyorum.
  • akü problemi için gittim, akü şarj tutumuyor, bi kontrol edelim değiştireceğim diye.
    sorun tespit bedeli 110 lira istediler.

    dedim ki akü komple sorun olsa 200'e değişmiyor mu?

    "hayır o ücreti almak zorundayız" dediler.

    ne kafalar, ne kafalar.

    gittim ümreniye sanayi'den değiştiridm aküyü 120 liraya.

    tecavüz niyetli servislerden allah ırak etsin.

    el tanım: gidilmeyecek yer.
  • internetteki bu kadar olumsuz yorumdan sonra opel aracımı yıllık bakıma götürsem mi götürmesem mi diye tereddütte kaldığım yer.
hesabın var mı? giriş yap