• geçen pazar günü ekşi’den de kafa izni almışım kafam rahat, beyaz atletimi de giymişim evimde efendi efendi oturup başbakanın tavsiyesi üzerine üzüm yerken birden kapımı çalan komşu. aslında bu komşu 12 senelik komşumdu benim ama orospu çocuğu olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim.

    neyse olay şöyle gelişti; kapıyı açtım selamün aleyküm aleyküm selamdan sonra dedi ki; “komşu bizim telefonumuz bozuldu. ben de tamirci çağırdım. bizim eve giden telefon kabloları sizin evden geçiyormuş. o yüzden tamirci sizin evdeki kablolara bir baksın”

    iyi dedim gelsin baksın. komşuyuz nihayetinde.

    tamirci geldi telefon kablolarına filan baktı bir şeyler yaptı. çıktılar gittiler.

    aradan 10 dakika filan geçti derken benim ev telefonunun çalışmadığını fark ettim. vay anasını dedim. adam kablolara bakarken bizim telefonu bozdu. hemen çağırırım gelir yapar iki dakikada dedim. nihayetinde kendi bozdu. çıktım yukarı. kapıyı vurdum. selamanünaleyküm aleyküm selamdan sonra komşu dedim. demin geldiniz kabloları kurcaladınız ama bu sefer de bizim telefonu bozdunuz.

    komşu daha tamirciye sormadan biz bozmadık dedi kestirip attı.

    yahu komşu siz benim evin telefonun kablolarıyla oynayana kadar telefon çalışıyordu ne demek biz bozmadık?

    adam; kardeşim biz bozmadık işte dedi.

    yahu komşu, canım komşu, bak bu telefon daha 20 dakika önce çalışıyordu. siz geldiniz kendi telefonumuzun kablosuna bakacağız dediniz ve o saatten sonra telefon çalışmıyor. tamirci de evinde işte gelsin bozduğu gibi yapsın iki dakika.

    adam sinirlendi; “ben kendim tamirci çağırmışım git sen de tamirci çağır” dedi.

    yahu kardeşim benim telefonu bozan senin tamircin zaten.

    muhabbet böyle devam ederken adam birden celallendi;
    yeter kardeşim kürt olduğumuz için bu kadar da üzerimize gelinmez ki ya bıdı bıdı konuşmaya başladı

    ne olduğunu anlamadım. ama adam birden kürt olduğunu ve benim de kendisi kürt olduğu için üzerine gittiğimi söylemeye başladı. derken karşı komşusu, üst kattaki komşuları da olay mahalline gelmeye başladılar. adam ben kürdüm diye bas bas bağırıyor.

    bir şey değil öteki komşular da bana dik dik bakmaya başladılar. kardeşim ben adama kürt filan demedim, şöyleydi de böyleydi de derken derdimi bir türlü anlatamadım. derken allah belanızı versin dedim gittim evime.

    telefon da bozuktu ya. çıktım dışarı. mahallede bir elektrikçi vardı. anlar mısın telefondan dedim. anlarım dedi. gel dedim yap şu telefonu. giderken de adama anlattım durumu. dedim şunların telefonların kablosunu sök anuğagoyyum.

    adam geldi 25 tl servis ücreti aldı. üst kattaki orospu çocuğu komşunun da telefon kablolarını bir güzel kesti.

    iki gündür ses seda çıkmıyor orospu çocuğundan.
172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap