44 entry daha
  • karakterleri hatırlayacak olursak;

    george jetson
    38 yaşında, sevgi dolu bir aile babası olan george, gerek iş yaşamında gerekse özel hayatında olsun çoğunlukla yanlış kararlar vermektedir. spacely's sprockets şirketinde bilgisayar mühendisi olarak haftada 9 saat tam zamanlı! çalışmaktadır. jane ile evli, elroy ve judy adında iki çocuğu vardır. george hikayenin ana kahramanıdır.

    jane jetson
    35 yaşında, george'un eşi ve ev hanımıdır. modaya ve alış verişe tutku derecesinde bağlıdır. en sevdiği alış veriş merkezi "mooning dales"'tir. jane aynı zamanda sorumluluk sahibi bir anne ve ailesi için hayatı daha yaşanabilir ve eğlenceli hale getirmeye çalışan bir ebeveyndir. ev dışında "galaxy women historical society" üyesi, "leonardo de venus" ve "picasso pia" hayranıdır.

    judy jetson
    16 yaşında, ailenin büyük çocuğudur. öncelikli ilgisi o yaşlardaki her kızda olduğu gibi giyim, moda ve dedikodudur.

    elroy jetson
    7 yaşında olan elroy, jetsonlar'ın küçük çocuğudur. oldukça zeki olan elroy, uzay bilimleri alanında uzmandır. "little dipper okulu"'na giden elroy burada uzay tarihi, astrofizik ve yıldız geometrisi eğitimi alır. genel olarak yumuşak huylu ve iyi bir çocuktur.

    rosie
    45 yaşındaki rosie, jetsonlar'ın ev işleriyle uğraşan hizmetçi robotlarıdır. eski model olmasına rağmen rosie'yi jetsonlar çok sever ve asla yeni modeller ile değiştirmeyi düşünmezler. rosie her türlü ev işinin yanında, çocuklara ebeveynlik de yapar. çok disiplinlidir. zaman zaman aileye tavsiyeler vermekten kaçınmaz.

    astro
    yaşı bilinmeyen astro evin köpeğidir. esas adı tralfaz'dır. jetson ailesi onu almadan önce astro, ultra-milyoner mr. gottorocket'in köpeğidir. astro, george'un en iyi arkadaşı olmasının yanında, kısmen konuşabilmektedir.

    orbitty
    yaşı bilinmeyen orbitty, jetson ailesinin ikinci evcil hayvanıdır. orbitty esasen ayakları yaya benzeyen bir uzaylı yaratıktır. hislerini vücut rengini değiştirerek gösterir. bu karakter diziye, dizinin 1980 sonrası bölümlerinde dahil olmuştur.

    cosmo g. spacely
    yaşı bilinmeyen spacely, george'un patronu ve spacely sprockets şirketinin sahibidir. siyah saçları ve sinirli mizacıyla, muhalif bir çizgisi vardır. kısa boylu olmasından dolayı güvensiz bir tip olarak lanse edilir. spacely george'a daima bir takım fikirlerle gelir ve bunların hepsi olumsuzlukla sonuçlanır. george da sürekli bu yeni fikirleri batırdığı için suçlanır. akabinde spacely george'u tekmeleyerek ofisinden kovarken "jetson, kovuldun" der. ama bir sonraki bölümde bu durum george'un işine geri dönmeyeceği anlamına gelmemektedir.

    cogswell
    cogswell's cosmic cogs şirketinin sahibi olan cogswell, spacely'nin en büyük rakibir. sürekli spacely ve george'un başına işler açar. spacely kadar olmasa da cogswell'in de bir muhalif çizgisi vardır. o ve spacely birbirlerinin işlerini bozmak ve şirketlerini batırmak için sürekli cin fikirler peşindelerdir. cogswell sıklıkla spacely'nin fikirlerini çalmaya ve onları kendi yararı için kendi fikirleriymiş gibi satmaya çalışır. fakat bu rekabet her ikisi için de daima geri teper. işler biraz kötüleştiğinde spacely gibi çalışanlarını kovma taraftarı değildir.

    r.u.d.i.
    george'un iş bilgisayarıdır. ismi referential universal digital indexer'in baş harflerinden oluşmaktadır. insan kişiliğine sahip r.u.d.i., "insanlara yapılan zalimlikleri önleme derneği"'nin bir üyesidir.

    henry orbit
    jetsonlar'ın tamircisidir. daima yardımsever olan henry her zaman yumuşak başlıdır. henry'nin robotu mac, rosie'ye aşıktır.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap