295 entry daha
  • kaldırılsın tabi, kaldırılsın, huzur ve refah içinde bir ülke için kısa dönem askerlik kaldırılsın, sadece kısa dönem değil toptan zorunlu askerlik hizmeti kaldırılsın. yok yok, benim kimseyi askerlikten sogutmak gibi bi niyetim yok, zamanı gelince ben de gider yaparım askerliğimi, ancak yüce büyük aslan türk ordusu benim öğrenim kredisi borçlarımı ödeyiversin bi zahmet, malum o süre zarfında ödemelerim başlıyor, ha bir de ailesine bakmakla yükümlü arkadaşların ailesine bakmak için o arkadaşların şehit olmasını beklemesin.

    yüzbinlerce genç ailesinde çevresinde görmediği kalite standartlarıyla tanışıyor askerlikte, o ne hela taşlarıdır, o nasıl fayanslardır öyle insan sıçmaya kıyamaz tuvalete gidince. askerlik yapmasaydık tanışabilir miydik medeniyetle?
    işte ordumuzun farkında olmadıgınız bir hizmeti daha. tsk nın bütçesi eleştriliyor ,ayıp yahu, size medeniyet göstermek için adamlar bütçeden para alıyorlar, nankorluk etmeyin.

    bir de askere kötü muameleden bahsediliyor, askerlere çok iyi davranırlar inanmazsınız, eger iyi bir asker olursanız, en yüksek rütbeli komutanların kullandıgı tuvaletleri size temizleterek sizi onure ederler. daha çok asker orduevlerine daha çok garson demek, asker karılarına çocuklarına daha iyi hizmet demek, çatışma bölgelerinde düşmanın daha fazla mühimmata ihtiyaç duyması açısından bakarsanız ülke güvenliği için daha kalın bir etten duvar demek.

    bu kadar mühendisi, teknikeri, uzmanı düz asker yaparak tüm bunları sağlamak mümkün, olumsuz bir sonucu olacaksa herhalde o da dışardan silah satın almak olur. kendi teknolojimiz de yok zaten, aman sakın bunu yapılmış darbelere üniversitelerin bilim adamlarından arındırılıp soytarılara bırakılmasına, başlarına yök dikip sonra o üniversitelerde tek öğretilenin otoriteye itaat olmasına bağlamayın, askerlerimiz daima hassastır, ve bugünler ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duydugu günlerdir

    başbakana ulaşamadım, oğlu bana iş ayarlasaydı yurtdışı, ben de gelir 28 gün yapardım, ama çok isterdim oğluyla aynı devre asker olmayı, valla bak.

    son olarak askerliğin hayatımızdaki yeri ve önemi ile ilgili sanatsal bir çalışma için;
    http://www.whale.to/…amid_of_capitalist_system.html
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap