9 entry daha
  • öncelikle bu diziyi 1. bölümden itibaren huşu ve neşe içinde izlerken 3x03 ün sonunda kendimi dumurlar içinde fütursuzca dansederken bulduğum için ve akabinde hissiz bi şekilde 3x04 ü izlediğim ve hala inanamadığım için, az bi çekilin kenara spoiler ın kralını vericem. bakmayın gözünüz kaymasın. zira gecenin bi vakti kulağım çınlasın istemiyorum.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    baktın di mi ? sen kaşındın. bak hala dolandırıyorum lafı gözün kaymasın diye dikkat ettiysen. harbi üzücü bi durum var ortada. neyse sadede geliyorum ( son çıkış )

    şimdi arada öldürürsün karakterleri tamam mı dizi bi forma girer ne biliyim büyüklerimizin dediği gibi harekette bereket vardır gibi.. aklıma ilk etapta özlü söz olarak bu hareket bereket olayı gelse de mevzuyu açıklamaya yetti gibi. yetsin. bunun gibi, diziye bi dinamizm getiricek şeyler işte. ve bu yöntem mantıklı primeval gibi dizilerde aslında, zati dizide yaratıktan bol bi şey yok. her gün savaş ölüm yaratık, kan felan. zaten bu gibi dizilerde olayı aksiyondan kırıyosun, gerilimden, ve bilimkurgudan yani merak duygusundan. ki çogzel bi duygudur. burda sanırım senaristlerin böylesine kendilerine güvenmelerinin ve taşşaklarının bu kadar ağır olduklarını hissettmelerinin sebebi şey bu. ama primeval dizisi normal bi aksiyondan farklı olarak mizah da barındırıyodu bana göre. oldukça hem de. bununla birlikte önemli olan özellikle karakterler arasındaki ilişkilerdi. en azından bana göre öyleydi. çünkü gerçekten güzel kurgulanmıştı. claudia brown un tekrar jenny olarak geri gelmesi bi durmura uğratmış, stephen ın ölmesi oha dedirtmiştir. lakin, onu bunu da geçtim, nick cutter ın ölmesi nedir arkadaş ? bu jenny ile mutlu olcaktı falan.

    ya sen bi diziyi önce bi adam üstüne kur, adamı aşık et hatuna, hatunu da ona, sonra adama hatunu zamanda değişme sonucu kaybettir, sonra tekrar buldurttur, ve hatun bambaşka çıksın ve tanımasın adamı, sonra ona rağmen, tekrar hatunu adama aşık et, sonra ulan tam mutlu olcaklar bunlar derken herifi öldürt. nasıl bi mazoşistliğin ürünüdür arkadaşım ? harbi ayıp . hah şimdi burdan sonra istediğin kadar sardır arkadaşım aksiyona, o yavşak polisi de kat. bak onu da eğer claudia ya yaparsan senin ümüğünü sıkarım hiç bi kar amacı gütmeden.

    yani sözlük bok bok olaylar. ya da ben harbi izlemeyi beceremiyorum, içinde dinazorların fink attığı bi diziyi, yok o buna yazdı, bu bununla birlikte olsun, bu adam bu kadını hakediyo, bu kadın bu adamı hakediyo, ne güzel kadın lan diye izlersek olacağı bu. ama şu da bi gerçek, bu dizinin tam net bi rengi yok. ondan bi dumur oluyorum heralde. neyse rahatladım lan biraz.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    çok sonra gelen edit : nasıl unutmuşum, (bkz: lucy brown)

    diziye fena alışmamı sağlayan en önemli etkendi lucy brown. 4 sezona başladım şimdi ilk bölümü de izledim. bi şey diyim, iyice bok olmuş. lucy brown da yok. jenny yani. yok lan yok.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap