9 entry daha
  • kesinlikle direksiyon setiyle oynanması gerek. ancak analog kontrolle istenilenler yapılabiliyor. araç içi kamera ve direksiyon kombinasyonuyla gerçek hayattaki gibi araba kullanma keyfine erişiliyor. bu açıdan gayet başarılı olduğuna şüphe yok. ama aracın kontrolü konusunda gerçekçilik yaratalım derken, zorluğun suyunu biraz fazla kaçırmışlar ya da ben hala acemiliği atlatamadım.

    aracı kontrol etmek için baya kasmak gerekiyor, bu sürede sinir stres sahibi olmak oyunun ekstralarından. arabayı yolda tutmak için epey deneme sürüşleri yapmak gerekiyor, o yüzden baştaki rally school bölümünü es geçmemek lazım. zaten araba kullanıyorum ne kadar kötü olabilir ki diyip de olaya girerseniz yolu bulmakta epey zorlanırsınız. richard abi bir şeyler biliyor da konuşuyor.

    ayağı gazdan çekmeden virajları döneyim, son sürat gideyim, anında durayım, fazla kasmadan oynayım kafasındaysanız, bu simülasyon zımbırtısına bulaşmayın, boş yere sinirinizi hoplatmayın. oynayın nfs serilerinden bir şeyler keyfinize bakın. bu simülasyon araba kullanmayı tekrar öğretiyor adama.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap