3 entry daha
  • "normal bir aile süper güçler kazanıp yeni hayatlarına adapte olmaya çalışırlar" sözünü duyan herkesin ilk bölüm hikayesini tahmin edebileceği dizi. gönderme yaptıkları x-men'in güçlerinden epey şey kullanmışlar. tek orjinal gücü olan ailenin erkek evladı gibi duruyor şimdilik. ama anlayışla karşılıyorum ilk bölümün epey sıradan oluşunu. 2. bölüm itibariyle hikayelerinin rengini belli edecek ve the incredibles'ın dizi versiyonunda öteye gidip gidemeyeceğini göstermeye başlayacak.

    --- spoiler ---
    ilk bölüm sonunda görünen cesedi tanımadım. ama bölüm boyu denizde güya ölen helikopter pilotunun geri gelmesini bekledim. eğer ceset o değilse bile bence sezon içerisinde geri dönecek, hatta bir çizgi roman süper kötüsü gibi "beni orada ölüme terk ettiniz, lanet olsun" diyerek olağanüstü ailemize musallat olacaktır. aynı şekilde bilim kadınımızın da düştükleri suyu test etmeye gitmesini bekliyorum bir an önce. bir bitki için o kadar telekonferans yapan kadın kendisine süper güçler verdiğini düşündüğü suyu inceler heralde... bir zahmet.

    edit:ceset jim'i vuran ve daha sonra tekrar vuracakken kadın polis tarafından vurulan "görünmez adam"a aitmiş. o zaman ben sabırla helikopter pilotunu bekleyeyim. daha çok bekler miyim acep?
    --- spoiler ---

    kısacası ilk bölüm fena değildi. ama önümüzdeki 1-2 bölümün çok daha iyi olması lazım ki, zaten onlarca kere izlenilen bir hikayeye televizyonda da vakit ayırmaya karar verebilelim.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap