15 entry daha
  • disneyin başyapıtıdır. bu çocuk çizgifilmi olamaz, her esprisi ve olayı efsanedir. abd deki primary school dediğimiz haltı iyi gözlemleyip yapmışlardır. baş kahramanlarının yanı sıra birçok değişik tipte çocuk da bulunur. ashley ler, kazıcılar vs.

    bunda en sevdiğim iki karakter vardı, belki aynı da olabilir şimdi anamadım. biri karaborsacı, öbürü ise efsaneci çocuktu, saçının ortası beyazdı. ama efsaneciye biterdim. mesela bir olay olur (atalım: çitlerden top fırlasın ama o top alınamaycak bir yere gitsin) çocuklar o toplara ne olduğunu merak eder, hop bu çıkar "4.sınıflardan jack de, bir gün o topu almaya gitmişti" deyip arkada biter, bunlar döner sonra efsaneci devam eder "jack o çitlerden atladıktan sonra bir çığlık yükseldi. evinde o akşam gidemedi, bir daha da haber alınamadı" der, milleti sıçtırırdı.

    hatta bunların teneffüs(=recess)lerini alıyorlardı, bunların eğitim kalitesi düşüyordu sonra müfettişler r.e.c.e.s.s. diye bir proje geliştirip dersleri on dakikalık boşluklara bölüyorlardı ve bunla övünüyorlardı... yani bundaki komedi ve ara sıra ince zekalara gülmeyen adam "the simpsons alt tarafı çizgifilm"dir diyenle aynı adamdır, o kadar söylüyorum.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap