72 entry daha
  • - en onemlisi ozguvendir. kadin genelde kendisini o dakika alip goturebilecek erkekten tahrik olur. ne kadar cok ozguven o kadar begeni. allamei cihan olsa ozguvensiz erkekten bir cacik olmaz kadinin gozunde. para sohret un vs yararlidir ama tek basina yeterli degildir. eger oyle olsaydi zaten bill gates dunyanin en seksi erkegi secilirdi.
    -kararlilik. kararli bir sekilde yavasca yaklas, adim adim ama kararli bir sekilde ilerle sana dur diyemez.
    -erkeksi detaylar. iste genis omuz, zaman zaman kas, sakal vs.
    -sert gorun ama yumusak yaklas koparirsin valla. kadin icin en seksi olay, sert gorunumlu erkegin yumusak basli olmadir. guvenirler sana boyle olursan. ha bir de bunun yumusak tipli erkegin sert olmasi vardir ki tamamen yanlis anlasilmis bir durumdur, ama ise yaradigi gozlemlenmistir.
    -bu maddeyi sadece erkekler okusun: kadini kopegi sever gibi seveceksin haci. bak dusun bir. kopegi olanlar anlayacaktir. hayvanindan korkarsan senin uzerine guc uygulamak ister liderlik pozlarina girer. o yuzden kopekten korkmaman gerekir, gerektiginde fiziksel gucle itaat ettirmen gerekir. kopegine liderlik yaparsan seni daha cok sever sayar. bircok kadin icin de ayni durum gecerlidir. icgudusel birsey. tavuklar kumeste takilirken hicbiri lider olmaya calismaz, hicbir tavuk da horoza isyan etmez. istisnalar haric kadinlar da buna benzer icgudulere sahiptir. aticaksin kolunu kadininin omzuna, lop diye tutucaksin elini. dogru anda yap bunu kimseye caktirmadan alir goturursun. kadinlari onemsemek onemlidir ama gozunde buyuttukce kaybedersin. cinsel surecte kadina bir obje gibi davranmalisin, ama lafa soze gelince her zaman kadin onemlidir. cunku kadin guclu ve umursamaz erkekten tahrik olur. ne kadar sevimli olursan o kadar cok ilgi gorursun belki ama, bak etrafina, zaten kadin her gun deliler gibi ilgi alaka goruyo o iyi niyetli gorunen insanlardan.
    -bir de karsindaki gercekten guzel bir kizsa, egosu dolmus tasmistir. guzel kizlar devamli ilgi gormeye o kadar alisir ki hayatlarinin bir parcasi haline gelir. dusunsene bir guzel kiz oldugunu. sokaga cikiyosun millet sana bakiyor. egolu kiza yalakalik yapacaksin. en guzel kiz en yalaka erkekle birlikte olur. kadini tahrik etmenin bir numarali kurali kadindan korkmamaktir. 2 numarali kurali da karsindakini analiz edebilmektir. egosuna gore gerektiginde yalayacaksin, gerektiginde yericeksin. sen korkma yeterki kadindan.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap