63 entry daha
  • ilkokul yıllarının goosebumps ile birlikte vazgeçilmezi. bir süre sonra power rangers çocuklara şiddeti özendirdiğinden, goosebumps ise korkudan altına sıçtırdığından yayından kaldırılmıştı. siyah ranger'ın zenci olmasından tut, soap opera kıvamındaki çekimlerine kadar bildiğin kötü bir dizidir aslen ama nasıl birçok dandik 90'lar türkçe pop şarkısını hala ayıla bayıla dinliyorsak, save opsiyonu olmamasından mütvellit super mario atari oyununda öfke nöbetleri geçirmiş olmamıza rağmen mario deyince akan sular duruyorsa, siyaset ve mizahtan zerre anlamadığımız dönemlerde olacak o kadar'ı kaçırmadan izlemiş olup arada bir müziğini mırıldanırken yakalıyor isek kendimizi, işte tam olarak aynı sebeple şükranla anmaktayız bu diziyi. çocukluğumuzdur neticede, atsan atılmaz ki.

    yaşı kemale ermemiş gençlere efendi adam* vs.piç adam* ikilemini ilk kez yaşatan dizidir ayrıca, şeker kız candy** ile birlikte. gerçi benim adamım jason'dı başından beri, gold ranger olarak geri döndüğünde tommy bunun yalakası olduydu da ne sevinmiştim. hey gidi.

    tabii oyuncakları da modaydı o zamanlar, babama yalvar yakar oyuncakçıya gidip ne yazık ki bir miktar geç kalmış olmamdan dolayı pembe ranger'la eve dönmem de ayrı bi travmaydı. sağlık olsun, kimberly candır.
302 entry daha
hesabın var mı? giriş yap