aynı isimde "öyle bir geçer zaman ki" başlığı da var
1568 entry daha
  • --- spoiler ---

    ali kaptan denen dallama yüzünden bi yerlerime inme filan inmeden söylemek istediklerimi söyleyeyim bari

    seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım

    berrin, bebeğim aşkından aptal olmuş kız rolü dışında rol ya pa mı yor sun! yangın sahnesinde o bit kadar osman bile senden daha gerçekçiydi. ağlayamıyorsun koşamıyorsun allah seni kahretmesin. sadece ahmet'i görünce rol yeteneğin geri geliyor teletabiler gibi bakmaya başlıyorsun, gözlerinden kalpler fışkırıyor.

    aylin: çok havalısın kızım! o kıça o hava baya iyi maşallah. yine de senden adam olmaz sanıyordum ama o halinde sonere lafı soktun ya helal olsun sana. yine de ali denen öküzbaş saolsun sen sonerin kardeşine yarolursun gibime geliyor.

    mete: mete oscarlık oynuyorsun süpersin. bileğinde bidonla bruce lee ye ekran karşısında tırnak yedirtiorsun. inci hoca sana yarolacak daha önce söylemiştim tekrar söylüyorum. kaynanasıyla da güzel kaynaştılar bak oldu bu iş.

    osman : caroline le yaşamaya başlarsan ayşecik filmlerindeki gibi kadını çıldırtman lazım. malum yaşadığın dönem bunu gerektiriyor. ayrıca senin o burnunu yerim!

    caroline: ahh caroline. hayatım boyunca senin gibi karılardan hep nefret ettim ama sen bambaşkaymışsın caroline. durup durup televizyona saldırıorum o saçlarını elime dolayayım, o çemçük ağzına bitane çakayım istiyorum ama olmuyor. bulucam seni caroline.
    o baktığın mutfağın beton zeminine gömücem seni. cemile ye bikere daha "bu" dersen paralarım seni caroliiine!
    aha manyadım

    --- spoiler ---
5297 entry daha
hesabın var mı? giriş yap