129 entry daha
  • doğruya doğru, türk sinema tarihinin en çok abartılan filmidir eyvah eyvah 2.

    çeşitli nedenleri var elbet bunun; ilk filmin sıfır beklentiyle büyük iş başarması, kadronun tamamına yakınının türk halkının sevdiği isimlerden oluşması, doğu-ağa-töre üçgenine sıkışmış sinema-dizi endüstrisinin içinde bir serap gibi gelmesi, içinde küfür olmaması, film tanıtımının özellikle beyaz show'dan sonra tüm diğer filmlere örnek olacak derecede sağlam yapılması gibi..

    ancak tüm bunlar filmi "söylenen" kadar güzel kılmaya yetmiyor.

    bir kere filmde şöyle güldük böyle geberdik diyenlerin yaş ortalaması sanırım 15, çünkü benim izlediğim salonda akşam 10 civarı tamamen dolu olmasına rağmen öyle kahkahalar falan yükselmedi. skeç gibiydi, ufak bölümler halinde güldürdü birkaç kez o kadar. hatta bu film komikten çok duygusal, babam ve oğlum'da bile ağlamayan ben müjgan'ın arabada paketi açtıktan sonra ağlamasına dayanamadım. zaten özge borak da olmasa neye yarar bu film o da ayrı bir konu.

    sözün özü şu ki bu kadar pompalanıp, insanları bu derece beklentiye sokup "işte insanlar bu filmde şöyle yarıldı böyle gül gül öldü" derseniz herkes son 20 yılın en komik filmini bekler. sonra da normal bir film gözümüze berbat gelir haliyle.

    olmamış bence.
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap