7 entry daha
  • bir günde çok az uçuşa ev sahipliği yapmasına rağmen, nedendir bilinmez, zaman zaman iki farklı firmanın aynı şehire uçuşlarının kalkış saati arasında 5-10 dakika gibi bir süre olur. sanki günde 100 tane uçak kalkıyormuş da başka zaman yokmuş gibi, tek iç hatlar çıkış salonuna iki uçak insanı tıkarlar; ikinci sırada kalkacak olan uçak birinci yüzünden rötarlı kalkar falan.

    ek olarak, bu havaalanına büyük şehirlerimizden yapılan uçuşlarda hala bir standart yoktur. mesela bir firma sabiha gökçen-samsun çarşamba hattı açar, 3-4 ay* boyunca ağzına kadar dolu uçak götürüp getirir, şirketin yöneticisi bile "yurtdışından gelen uçuşlarda samsun'a bağlantı verebiliyorsanız her zaman kardasınız" gibi bir açıklama yapar; sonra bir gün bakmışsınız ki ortada sebep yokken samsun seferlerini kaldırmış. diğer firmalar da ayda bir sefer saatlerini ve günlerini değiştirirler vs.

    tabii bunlar havaalanından çok havayolu şirketlerinden doğan sıkıntılar, ama bu sıkıntıların havaalanının da potansiyelinin altında hizmet vermesine sebep olduğunu düşünüyorum.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap