5 entry daha
  • cm serisinden sonra aralıksız olarak en uzun süre oynadığım oyundu.

    nba 99'dan sonra devrim sayılırdı, oyuncuların yüzleri birebir olarak aynıydı, imza hareketler de ilgili oyuncular tarafından birebir uygulanırdı.

    franchising modu muhteşemdi. 20 yıl sürecek olan franchising modunda bir takım seçer ya da kendiniz bir custom team yaratırdınız. ben bizim sınıf takımınızı koymuştum toplam 8 adam, en iyi de kendimi yapmıştım tabii ki, iverson vari bir 2 numaraydım. takımın geri kalanı için ne alaka bilmiyorum türkiye'de oynamış olma şartını getirmiştim kendi kendime bu kuralı nerden çıkardıysam artık, sanki yabancı sınırı uygulaması var. bizim sınıfın haricinde charles schackleford, mark pope ve tabii ki mirsad türkcan'ı alıyordum. 20 yıllık süre boyunca hem tradeleri hem draftları iyi yönetmek zorundaydınız, özellikle draft konusu biraz şans işiydi. sezon sonunda anlaşması biten oyunculara para teklif ederken salary cap'i düşünürdünüz. çok nadir olarak salary cap'te yer kalırdı gerçi o kadarıyla flash free agent transfer edemezdiniz.

    aklıma geliyor arada sırada, aralıksız 2 gün oynayabilsem diyorum. hoş en son bendeki cd çalışmıyordu, kim bilir nerelerdedir şimdi.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap