26 entry daha
  • bu lanet şey yüzünden artık marketlerin en az üç reyonuna uğramıyorum. hangi yiyecekte var, hangisinde yok, hangisinde bol bol e var, hangisinde lezzet arttırıcı ama hayat kısaltıcılar var, hangisi şöyle, hangisi böyle derken delirme aşamasına geldim sonunda. artık hiçbir şey almıyorum.
    evde isyan çıktı. salonda otururken, sürekli olarak buzdolabı açılıp kapanma, abur cubur çekmecesi açılıp kapanma seslerini duyuyorum. arkasından isyan başlıyor çünkü ikisi de neredeyse boş..
    oğluma çikolata krizi anında verilmek üzere bulundurduğum kinder ve günde yarım bardak olmazsa olmazım diet cola dışında bir şey almıyorum. eve fare girse isyana ortak olur o derece.
    eşimle bu yüzden aram bozuldu. 'delirmişsin, erken yat' diyor bana. erken yat kısmı bu tür maddelerle ilgili önemli tartışmaların gece geç saatlerde yapılıyor olması. e bir bakıma haklı da.. ama biliyorum asıl derdi nestea..
    habertürk'te yapılan bir programda sunucu programın sonuna doğru delirip, bu iğrenç maddeyi avuçlamaya başlayıp 'işte bunu yediriyorsunuz çocuklarınıza' diye kameraya sallamaya başladığından beri evde huzur yok ama sağlığa adımlar var.
    öğreneceğiz, alışacağız, birbirimizi yiyeceğiz ama bunlardan yemiyeceğiz. biz çocuklarımızı ne kadar bilinçli yetiştirirsek üreticiler bu konularda o kadar uyumlu olacaklar doğayla, dolayısıyla da insan sağlığıyla..
    son yazdığıma kendim de pek inanmıyorum ama olsun.
    siz yine de elinizden geleni yapın. bu pis maddeyi minicik karaciğerlere, pankreaslara yollamayın. ağlasın, istesin hiç önemi yok. o geçer. hastalıklar öyle kolay geçmiyor.
    bunu ürünlere koymaları gerekenden kat kat fazla koyanların da yatacak yeri yok.
189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap