aynı isimde "the tourist (dizi)" başlığı da var
135 entry daha
  • keşke bu filmin adını the tourist değil de, " the endam,boy,pos,dudak,baldır ve bacak of angelina jolie" koysalarmış. kadının fiziki özelliklerine ve salınımlarına dikkat çekerek kurgudaki kopuklukların üzerini mi örtmeye çalışmışlar ne yapmışlar anlamadım.

    --- spoiler ---
    yahu kadın ajan ulan ajan. filmin ilk sahnelerinde esas oğlan kadına mektup yolluyor. içinde de şurda buluşalım, okuduktan sonra bu mektubu yak. peki tamam buraya kadar iyi fikir. bu ajan bilmiyor mu scotland yard sistemlerinde yanık kağıtlar belli proseslerin sonucunda yeniden okunabilir hale getiriliyor?

    ya da coni dep, bir italyan polis tarafından para karşılığında shaw denen adama satılacağı vakit, angelina nerden biliyor da çat diye tekneyle geliyor ve aleksandır'ı kurtarıyor?

    ya da aynı sahnede, aleksandırı çeken ip, teknenin yan kısmından bağlanıyor, yani ön veya arkasından değil. durum bu iken, o tekneyi çekersen, tekne burnunun dikine mi gider? yoksa yampirik mi gider?

    --- spoiler ---

    özetle; angelina jolie'nin fiziki güzelliğini sevenler ve coni depp aşıkları filmi izlesin. ama filmden çok da ahım şahım bir şey beklemesinler. sevgiliyle filan seyredilebilir. hani romantizm filan.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap