9 entry daha
  • balıkesir'de bulunan, film izleyebileceğiniz, paintball oynayabileceğiniz, en önemlisi de bisiklet kiralayabileceğiniz güzel, müstesna, özel bir kafedir. 2 katlı bir villa'dan bozmaya benzer bir hali vardır.

    oda konsepti bulunur mekanda, oda kiralayıp, projeksyonlarda ya da plazma tv'lerde istenilen filmi arkadaşlarınız gidip izleyebilirsiniz. salon diyebileceğimiz nispeten büyükçene kısımda da gene film gösterimi olur, herkes oturup izler. balkonu büyüktür, puflarda oturulur, çay içilir, sohbet edilir.

    zemin'de bulunan salonları da cemiyetlere ve toplantılara açmaktadırlar. bu o kadar önemli bir şeydir ki; öğrenci, balıkesir üniversitesi'nden alamadığı değeri ve özveriyi burada bulabilmektedir. okul bünyesindeki kulupler toplantılarını burada gerçekleştirir çoğunlukla.

    ayrıca bu salonlardan birinde kareoke teşkilatı vardır ve gerçekten alkolsüz gidip, o sinerjiyi nasıl yakalıyorlar anlayamıyorum bir türlü. olmayaydı daha iyiydi.

    asıl gelelim mevzuya, balıkesir'de bana sorucak olursanız, ticari anlamda gerçekten güzel bir stratejiye sahiptir. bunu kötülemek için yazmıyorum, zira, bu karşılıklı bir durum. balıkesir gibi gelişmemiş, eğlencesiz bir yerde yapılacak en güzel şeyleri yapıyorlar.

    mesela, paintball derneği var bünyesinde. ulan ne paintball'u, balkes'de tek eksik paintball sanki dememiş adam buna öncü olmasa da desteklemiş. belki öncü de olmuştur o konuyu tam bilmiyorum. paintball alanına başka bir bakıyor zira.

    ama ama daha da önemlisi kah baübis'e olan desteği, kah da balıkesir'de bisiklet için gerçekleştirdikleri asıl benim takdirimi kazanan husus. korkmadan bir yığın bisiklet aldı, öyle tırışkadan, osuruktan da değil, sıfır, eh denilebilecek kalitede bisikletler. günlüğü 7.5 lira. "bedava la bedava, niye hammallık yapayım ki" bir etki bırakıyor bünyede. al gez arkadaşım, balıkesir dümdüz memleket.

    bir istemeden de olsa, sahibi ve işletmecisi harun abi sebebiyle inci sözlük'e selam çakmaktadır.

    hakkatten ya niye burada bir snooker masası yok?
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap