361 entry daha
  • konser kötüydü, akustik kötüydü, jon bon jovi de yaşlıydı diyenlerin hepsi gelsinler paralarını iade ediyorum. yalnız yeterki şuraya yorum yazmasınlar. 49 yaşına gelmiş adam 18 yıl sonra ilk kez türkiye'de sahne almış, mama takviyesiyle midir vitaminle midir 2 saat 40 dakika sahnede kalmış, bis yapıldığında da sahneye çıkmış en az 4-5 şarkı daha söylemiş. türk formasını giymiş, iki dakika yerinde durmamış, ben merak ediyorum acaba bu konsere laf söyleyenler gerçek hayatta neyle uğraşıyorlar? eleştireceğimden değil hangi işle uğraşıyorlarsa söylesinler de verdikleri hizmetlerden yararlanalım. belli ki sadece her şeyin en mükemmeliyle yetinebilen mükemmel insanlar bunlar. yatırım danışmanlığı yapıyorlarsa paramızı emanet edelim, anaokulu işletiyorlarsa evladımızı, huzurevi işletiyorlarsa babaannemizi teslim edelim. belli ki bon jovi konseri yeterince iyi değilmiş. akustik sıçıktı, hep yankı yaptı, alkollü içki de satılmadı, tuvalete de gittim sular akmıyordu denilmiş. ulan yankı yapıyorsa jon bon jovi'nin sesi yankı yaptı, aynı sesi iki defa duyma şerefine eriştin daha ne istiyorsun pezevenk? alkollü içki satılmamış...ulan türkiye'de yaşıyoruz artık bir şeylerin farkına varın be. alkollü içki nerede satılıyor, kim içiyor, belediye kimin, kim işletiyor metroyu, kim gençliği türlü fedakarlıklardan koruyor? hangi ülkede yaşıyorsunuz amına koyim, alkol satılmamasının sebebi %50 ihtimalle sensin, %50 ihtimalle anan babandır. sanki bon jovi alkol verilirse konsere çıkmam dedi. tuvalete gittim ben de su akmıyordu. yandakine gittim orada akıyordu. sen her boku eleştireyim diye yola çıkarsan kader de sana garip oyunlar oynar.

    fıstık gibi konserdi. ses sistemi de iyiydi. görüntü de süperdi. jon bon jovi de harikaydı. adam 18 senede bir gelmiş onu da bezdireceksiniz, sizi parayla mı tutuyorlar kendiniz mi böyle hiç bir skimden memnun olmuyorsunuz? hayat geçmez lan böyle gerçekten yazık size. akustik
    kötüymüş, eğer sen daha gitmeden bu cümleyi kafanda hazırlamadıysan ben hiçbir şey
    bilmiyorum. biz başka konsere gittik sen başka konsere gittin çünkü. girmeden içip girseydin içkini içeride satılmıyor diye sitem edeceğine, akrabalarını ikna etseydin de akp'ye oy vermeselerdi. şuraya entry kasacağın zamanda hısım akrabana akp'ye oy atanı sksinler diye mektup yazsaydın bugün ben içeride "wanted dead or alive" çalınırken biramı yudumluyor olacaktım belki. belki de içmezdim ama kendim öyle istediğimden. it's my life hesabı.

    dua et içeride cola turka satılmıyordu. bugünleri mumla arayacağız. yarın rock'n roll'u yasaklarlar o zaman ben soracam sana akustiği kukustiği.
155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap